Vijesti
  1. Podjela bodova u derbiju s Goricom
  2. Pobjeda protiv Moslavine za povratak na pobjedničke staze
  3. Poraz protiv Zagreba u 2.kolu! Druga ekipa startala pobjedom
  4. Pobjeda protiv Karlovca na otvaranju Paket24 Premijer lige
  5. RASPORED PRIPREMA ZA MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

Sesvete vs Zamet

MRK

Sesvete

win
28 : 22
RK

Zamet

loss
Premijer liga | 03.10.2020. - 19:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

I druga domaća utakmica odrađena je vrlo uspješno. Trener Ivandija odlučio se krenuti s Finekom i Krndeljom na krilima, Miškovićem na crti i vanjskom linijom Vusić – Sirotić – Krešić. Na golu je počeo Matej Mudrinjak. Gosti iz Rijeke uspjeli su parirati Sesvećanima samo prvih 15 minuta, a nakon toga je stvorena razlika od 5 golova koju smo zadržali do odlaska na odmor. U drugom poluvremenu rukometaši Zameta nisu uspjeli smanjiti svoj zaostatak, a naši dečki su mirno kontrolirali rezultat i jurili prema dvoznamenkastoj prednosti. U 53. minuti poveli smo 27-19, a gosti su solidnom završnicom ipak spriječili veći poraz i utakmica je završila rezultatom 28-22.

Obrana je još jednom bila vrlo pokretljiva i agresivna te su se protivnici morali pomučiti da dođu do gola. Tome je naravno pridonio i fantastični Matej Mudrinjak koji je imao nevjerojatnih 19 obrana čime zaslužuje epitet igrača utakmice! Na terenu je odličnu utakmicu odigrao Karpo Sirotić koji je zabio 8 pogodaka uz samo jedan promašaj te podijelio čak 7 asistencija. Nije puno nedostajalo do “double-double” učinka. Darko Krndelj je opet bio vrlo precizan te je postigao šest pogodaka s desnog krila. Vanjska linija djelovala je vrlo pokretljivo uz dobru suradnju s linijskim igračima.

U idućem kolu čeka nas gostovanje kod Varaždina. S Varaždincima smo remizirali u pripremnoj utakmici prije nekoliko tjedana, a očekujemo vrlo neizvjestan dvoboj i idućeg vikenda.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (19/39), Ivan Panjan (0/2); Nikola Finek, Leon Strbad 3, Daniel Vusić 4, Davor Gavrić, Ivan Matić, Karpo Sirotić 8, Ivan Rukavina 1, Krešimir Krešić 3, Maksimilijan Jurić, Darko Krndelj 6, Dominik Mišković 3, Domagoj Potnar, Mislav Šuker, Nikola Jelovčić.

Trener: Silvio Ivandija