Vijesti
  1. Podjela bodova u derbiju s Goricom
  2. Pobjeda protiv Moslavine za povratak na pobjedničke staze
  3. Poraz protiv Zagreba u 2.kolu! Druga ekipa startala pobjedom
  4. Pobjeda protiv Karlovca na otvaranju Paket24 Premijer lige
  5. RASPORED PRIPREMA ZA MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

Sesvete vs Varaždin

MRK

Sesvete

win
30 : 27
GRK

Varaždin

loss
Liga za prvaka | 15.05.2021. - 19:00 |
Gimnazija Sesvete

Recap

Nakon mjesec i pol stanke nastavila se Paket 24 Premijer liga. U prvoj domaćoj utakmici Sesvećani su bili bolji od Varaždina 1930! U sastav su se vratili Karpo Sirotić i Davor Gavrić, ali na vratima nije bilo Mateja Mudrinjaka.

Gosti su poveli u 2. minuti, ali nakon toga više nisu imali prednost do kraja utakmice. U 13. minuti preko raspoloženog Karpa Sirotića zabijamo za 7-2! Prednost imamo tijekom čitavog prvog poluvremena i na odmor odlazimo s +4. Otvaranje drugog poluvremena je bilo fantastično. Serijom pogodaka do 40. minute imamo ogromnih 23-14! Do kraja utakmice gosti su uspjeli smanjiti svoj zaostatak, no pitanje pobjednika nije u niti jednom trenutku dolazilo u pitanje! Završilo je 30-27 za ekipu Silvija Ivandije.

Prvi strijelac utakmice bio je raspoloženi Krešimir Krešić koji je zabio 6 pogodaka iz 6 pokušaja! Po pet pogodaka zabili su krilni igrači Leon Strbad Darko Krndelj, kao i Karpo Sirotić koji je imao čak 9 asistencija.

Lakše nego očekivano došli smo do svoje prve pobjede u Ligi za prvaka nakon poraza od Nexea i Dubrave i sada imamo dva boda te se nalazimo na diobi trećeg mjesta s Porečom i Dubravom. Na vrhu su nedodirljivi PPD Zagreb i Nexe sa 6 bodova. Sada nas čeka gostovanje u četvrtfinalu Kupa Hrvatske protiv Poreča u srijedu (19.5.), a nakon toga i gostovanje kod PPD Zagreba u subotu (22.5.).

MRK Sesvete: Filip Perić (11/37), Nikola Kahlina; Nikola Finek 1, Leon Strbad 5, Daniel Vusić 4, Ivan Matić 1, David Štrković 1, Karpo Sirotić 5, Davor Gavrić, Krešimir Krešić 6, Eugen Josip Žaja 1, Josip Topić, Darko Krndelj 5, Domagoj Potnar, Mislav Šuker 1, Danijel Papić.

Trener: Silvio Ivandija