Live
  1. Izvučene su grupe za natjecateljsku sezonu 2024./2025.
  2. Treći u ligi, drugi u Kupu, prvi u srcima: Hvala na sezoni punoj veselja!
  3. Pobjeda protiv Vinkovaca za potvrdu trećeg mjesta
  4. Prvaci ne odustaju kada je najteže, oni se zainate i pokažu da su najbolji – opet
  5. Kadeti obranili naslov prvaka Hrvatske

Sesvete vs Dubrava

MRK

Sesvete

win
39 : 29
RK

Dubrava

loss
Premijer liga | 01.11.2020. - 19:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Ono što je trebao biti derbi kola, ispostavilo se da je bila jedina utakmica kola. Preostale četiri utakmice Paket 24 Premijer lige odgođene su radi pozitivnih slučajeva na COVID-19 unutar nekoliko klubova. Nedjeljni derbi igrao se bez gledatelja, ali uz izravan TV prijenos na PlanetSportu.

Utakmica je bila dodatno zanimljiva jer su u redovima Dubrave nastupila dvojica bivših Sesvećana (Bahtijarević, Mihaljević), dok su naši Sirotić i Topić lani nosili dres Dubrave.

Utakmica nije mogla bolje krenuti za Sesvećane. Nakon polovice prvog poluvremena na semaforu je stajalo ogromnih +7 (9-2), a ta se razlika do poluvremena povećala na +10 (18-8). Uz obranu kojom su tijekom utakmice dirigirali Domagoj Potnar i Mislav Šuker, posebno se na vratima istaknuo Matej Mudrinjak koji je branio sve živo. U prvih 30 minuta skupio je čak 14 obrana! U drugom poluvremenu trener Dubrave Krešo Ivanković pokušao je s obranom 5-1, a gosti su u 42. minuti uspjeli smanjiti na -6. Ipak, stvari su se ubrzo vratile pod kontrolu naših rukometaša i utakmica je završila uvjerljivom pobjedom 39-29.

Prvo ime utakmice bio je fantastični Karpo Sirotić koji je svom bivšem klubu zabio 10 golova (i 7 asistencija). Daniel Vusić zabio je 6, dok je Dominik Mišković zabio 5 golova. U debiju za naš klub Josip Topić je zabio četiri puta. U redovima Dubrave najbolji strijelac bio je Ante Ivanković s 5 golova.

Na nepotpunoj ljestvici skočili smo na prvo mjesto s 10 osvojenih bodova iz 6 utakmica, a za deset dana gostujemo u Poreču u 7. kolu prvenstva.

 

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (15/37), Luka Ivan Brezinščak (1/8); Nikola Finek 3, Leon Strbad 1, Daniel Vusić 6, Ivan Matić 2, Davor Gavrić 1, Karpo Sirotić 10, Ivan Rukavina, Krešimir Krešić, Maksimilijan Jurić 2, Darko Krndelj 3, Josip Topić 4, Dominik Mišković 5, Domagoj Potnar, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija