Live
  1. Poraz u Istanbulu nakon lutrije sedmeraca
  2. Veličanstvena pobjeda nad Bešiktašem u Jelkovcu
  3. Drama u Gorici za odličnu najavu utakmice s Bešiktašem
  4. Iz Kutine se vraćamo s dva teško izborena boda
  5. Kadeti obranili naslov na TIBY turniru: Josip Tomić najbolji strijelac

Sesvete vs Dubrovnik

MRK

Sesvete

win
40 : 14
RKHM

Dubrovnik

loss
Premijer liga | 28.11.2021. - 13:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Već u nedjelju (28.11.) igrali smo protiv Dubrovnika koji je dan ranije igrao u Bjelovaru. Utakmica se igrala u 13h. Gosti nakon 10 utakmica još uvijek nemaju boda, a problemima u redovima Dubrovčana ne vidi se kraja. Prošlog vikenda su ispali iz kupa od lokalnog drugoligaša RK Ardiaei. Naš Sesvećanin Vlado Raos od ove sezone nosi dres Gospara te ga je lijepo bilo vidjeti u elitnom razredu hrvatskog rukometa.

Gosti su priključak uspjeli držati do 19. minute i rezultata 10-8 za Sesvete. Nakon toga slijedi serija 8-1 s kojom smo osigurali prednost od devet golova na poluvremenu. U drugom poluvremenu primili smo svega 5 golova i na koncu pobijedili s ogromnih 40-14, što je ujedno i naša rekordna pobjeda u Premijer ligi!

Vratari Filip Perić i Stipe Purić su imali fantastičan dan te s postotkom obrana preko 50% zaslužili sve pohvale. Najbolji strijelac u našim redovima bio je pivot Danijel Papić koji je imao realizaciju 7/7, a spomenimo i da je 17-godišnji vanjski igrač Aleksandar Čaprić zabio svoje prve premijerligaške golove!

Pobjedom smo osvojili 17. bod u 12 utakmica te i matematički osigurali plasman u Ligu za prvaka, najvjerojatnije s drugog mjesta lige B.

MRK Sesvete: Filip Perić (6/11), Stipe Purić (9/18); Nikola Finek, Leon Strbad 5, Daniel Vusić 1, Aleksandar Čaprić 2, David Štrković 5, Davor Gavrić 4, Ivan Dumenčić, Krešimir Krešić 2, Eugen Josip Žaja 5, Josip Topić 2, Darko Krndelj 6, Zlatko Raužan 1, Danijel Papić 7, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija