Live
  1. Izvučene su grupe za natjecateljsku sezonu 2024./2025.
  2. Treći u ligi, drugi u Kupu, prvi u srcima: Hvala na sezoni punoj veselja!
  3. Pobjeda protiv Vinkovaca za potvrdu trećeg mjesta
  4. Prvaci ne odustaju kada je najteže, oni se zainate i pokažu da su najbolji – opet
  5. Kadeti obranili naslov prvaka Hrvatske

Sesvete vs Gorica

MRK

Sesvete

win
28 : 25
HRK

Gorica

loss
Premijer liga | 29.05.2022. - 20:00 |
SŠ Jelkovec

Recap

Dvorana u Jelkovcu je bila puna u petom ligaškom dvoboju Sesveta i Gorice ove sezone. Treća utakmica razigravanja za 3. mjesto imala je sličan uvod kao i prve dvije. Loše prvo poluvrijeme i velik zaostatak za naše rukometaše. U 23. minuti gubili smo 8-14, a do poluvremena smo uspjeli zaostatak smanjiti na -4.

Ovog puta se nismo tako brzo vratili jer je Gorica preko Luciana Bure u 40. minuti povela 22-17. U tom trenutku su naša obrana i odlični Filip Perić spustili roletu, a napad je proigrao te smo u idućih 15 minuta napravili seriju 10-1! Filip Perić zaustavio je sva četiri sedmerca protivnika, a uz to dva puta pogodio praznu mrežu gostiju i bio je zasigurno ključni čovjek ovog preokreta. Na koncu je završilo 28-25 i osvojena su nova dva boda, ukupno 7 u razigravanju za 3. mjesto te je ostvaren najbolji plasman u prvenstvu u povijesti kluba!

Ivan Dumenčić je sa 6 pogodaka bio prvi strijelac momčadi, a jedan manje su postigli Darko Krndelj Krešimir KrešićLaljek, Bura i Gal su po 5 zabili za Goricu.

U šest ovosezonskih utakmica (kup i pet ligaških) ostali smo neporaženi protiv momčadi iz Velike Gorice te potvrdili da smo treća najbolja momčad u Hrvatskoj, iza nedodirljivih PPD Zagreba i Nexea. Čestitamo svim igračima, trenerima i našim navijačima na povijesnoj sezoni!

MRK Sesvete: Filip Perić 2 (8/25), Stipe Purić (2/10); Nikola Finek 2, Leon Strbad, Fran Zovak, Patrik Hršak 2, David Štrković, Aleksandar Čaprić, Davor Gavrić 5, Ivan Dumenčić 6, Krešimir Krešić 5, Darko Krndelj 4, Josip Topić, Danijel Papić 1, Zlatko Raužan 1, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija