Live
  1. Izvučene su grupe za natjecateljsku sezonu 2024./2025.
  2. Treći u ligi, drugi u Kupu, prvi u srcima: Hvala na sezoni punoj veselja!
  3. Pobjeda protiv Vinkovaca za potvrdu trećeg mjesta
  4. Prvaci ne odustaju kada je najteže, oni se zainate i pokažu da su najbolji – opet
  5. Kadeti obranili naslov prvaka Hrvatske

Sisak vs Sesvete

RK

Sisak

loss
20 : 46
MRK

Sesvete

win
Kup Hrvatske | 11.03.2021. - 19:00 |
SD Brezovica

Recap

U 3. kolu Kupa Hrvatske – Regija središte gostovali smo u Sisku kod kluba istog imena. Upisana je uvjerljiva pobjeda rezultatom 46-20! Domaći sastav je igrao bez ponajboljeg igrača Roka Malina, koji je kao i naš David Štrković na okupljanju kadetske reprezentacije. Također, protivnici su tek nedavno počeli s treninzima s obzirom da su klubovi koji se natječu u 2. HRL sjever imali zabranu treninga i utakmica.

Trener Silvio Ivandija iskoristio je priliku te je minutažu dao svim igračima u sastavu. Utakmica je otvorena s 5-0 u našu korist, a razlika je rasla i na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 23-10. Drugo poluvrijeme završilo je jednakim rezultatom za konačnih +26.

Svi igrači u sastavu upisali su se u listu strijelaca koju je predvodio Josip Topić sa 7 golova, dok su Davor Gavrić Darko Krndelj zabili po 6. Svoje debitantske minute upisao je 16-godišnji srednji vanjski Tin Baković koji je zabio i 4 gola.

Ždrijeb osmine finala je na rasporedu sutra (11.03.) s početkom u 12h.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Filip Perić, Nikola Kahlina; Nikola Finek 4, Leon Strbad 4, Daniel Vusić 1, Ivan Matić 1, Davor Gavrić 6, Tin Baković 4, Krešimir Krešić 1, Eugen Josip Žaja 3, Darko Krndelj 6, Josip Topić 7, Domagoj Potnar 5, Mislav Šuker 2, Danijel Papić 2.

Trener: Silvio Ivandija

VIDEO: Snimka utakmice dostupna je na youtube kanalu RK Sisak: