U novoj sezoni momčadi su se priključila četiri nova igrača. Iz Zaprešića je stigao iskusni pivot Krešimir Malbašić, a minutažu će dijeliti s drugim pridošlim pivotom Rokom Glasnovićem koji je stigao iz ZG Dubrave. Iz ZG Dubrave su došli i srednji vanjski Darko Mršić i desno krilo Nikola Mirosavljević. Četiri igrača koja će pomoći momčadi u borbi za plasman u 1. HRL…

 

Kakva imate očekivanja od sezone i što mislite koliko daleko može ova momčad?

Krešimir Malbašić: “Po mom mišljenju ova momčad ima poprilično visok nivo kvalitete i srčanosti, te uz malo sportske sportske sreće sigurno završava u samom vrhu tablice. Uz zadržavanje trenutnog tempa i volje za radom lako je moguće da ćemo se boriti za prvo mjesto, što je i realna situacija.”

Roko Glasnović: “Iskreno govoreći, mislim da bi mogli biti među prve dvije ekipe na tablici.”

Darko Mršić: “Moja očekivanja su velika i sve osim prvog mjesta smatram neuspjehom. Imamo jako dobru ekipu i uz vrhunskog trenera mislim da možemo puno.”

Nikola Mirosavljević: “Mislim da cijela momčad ima velika očekivanja od ove sezone, a to je borba za vrh tablice jer imamo dobru momčad i mislim da nam je mjesto u borbi za prvo mjesto.”

 

Koje momčadi će nam biti najveći konkurenti?

Krešimir Malbašić: Najveće konkurente vidim u mladim i kvalitetnim, već dokazanim momčadima, Maksimir Pastele i Zagreba koji kontinuiranim kvalitetnim radom iz godine u godinu postižu sve bolje rezultate. Iako, prema nijednoj ekipi se ne smije pristupiti neozbiljno, posebice protiv ZG Dubrave i istarskih ekipa, jer to su srčane momčadi koje će dati sve da pomrse račune kvalitetnijim ekipama.”

Roko Glasnović: “Mislim da će nam najveći konkurenti biti Maksimir Pastela i Mladi Rudar ako su zadržali prošlogodišnji kadar igrača.”

Darko Mršić: “Također mislim kako su najveći konkurenti za prvo mjesto Maksimir Pastela i Mladi Rudar.”

Nikola Mirosavljević: “Najveći konkurent nam je sigurno Maksimir Pastela koji imaju dobru i uigranu momčad, a dovoljno govori njihov prošlogodišnji rezultat.”

 

Što je najveća snaga ove momčadi?

Krešimir Malbašić: Nisam dugo u klubu, ali pokazalo se da je ovo momčad koja je vrlo kompaktna i složna, velikog srca. Timski duh se osjeća i to je jako bitno. Pojedinačno je pokrivena na svakoj od pozicija počevši od brze i eksplozivne vanjske linije, preko teških pivota i iskusnog golmana do krila koja će zasigurno dati sve od sebe da ugrade dio sebe u naše pobjede. Uz dozu sportske drskosti čini se da je tu jedna ekipa s puno potencijala. Uz sve to, jako mlada ekipa pojačana sa samo par iskusnijih starijih momaka.”

Roko Glasnović: “Najveća snaga ove momčadi je timski duh, mislim da smo se svi dobro uklopili, a osim toga imamo kvalitetne igrače i jako dobrog trenera. Zadovoljan sam kvalitetom i intenzitetom treninga i mislim da će to doći na vidjelo kada počne sezona.”

Darko Mršić: “Najveća snaga ove momčadi je zajedništvo te želja za pobjedom. Naravno tu je i mladost i poletnost koja uz par starijih i iskusnijih igrača čini dobitnu kombinaciju”

Nikola Mirosavljević: “Najveća snaga ove momčad je zasigurno timski rad i odličan trener.”