Nakon teške utakmice u Moslavini, nismo imali dugo vremena za odmor jer smo već u srijedu išli u Goricu. Goričani ove sezone ne igraju najbolje, ali nitko protiv njih nije došao do laganih bodova. Takva je bila i ova utakmica. Bolje je naša momčad otvorila susret i vrlo brzo smo poveli četiri razlike. Goričani se nisu uplašili i s tri pogotka u nizu brzo su uhvatili priključak (5:6). Gorica zatim prelazi u vodstvo U 16. minuti Gorica je vodila 9:7. Ipak, do kraja prvoga dijela ponovno je proigrala naša momčad i na predah odnosimo dva pogotka razlike (15:17).

Puno preokreta i na kraju drame bilo je u drugom dijelu. U samo sedam minuta nastavka, Goričani su sve okrenuli na svoju stranu i poveli 21:18. No, ponovno se budimo i pronalazimo igru kojom domaćina ostavljamo na samo dva pogotka u sljedećih osam minuta. Nakon toga, praktički do posljednjih pet minuta igralo se pogodak za pogodak. Prednost je stalno bila na našoj strani, ali nije bila prevelika da bi se mogli opustiti. Sve do pretposljednje minute kada je bilo 33:36. No, domaćin je u vrlo kratkom vremenu zabio dva pogotka i utakmicu učinio krajnje dramatičnom. Na kraju su imali napad za izjednačenje, ali nisu uspjeli postići pogodak i završilo je minimalnom 35:36.

Najbolji u našim redovima bili su Davor Gavrić i Patrik Hršak sa sedam golova.

U subotu od 19 sati u Jelkovec dolazi turski Bešiktaš u sklopu 3. kola EHF kupa.

MRK Sesvete: Filip Perić 3, Marko Prpić 6; Josip Topić 3, Vito Salaj, Matej Ćuk 5, Fran Premec, Nikola Finek 1, David Štrković 2, Karlo Godec 1, Davor Gavrić 7, Mislav Šuker 1, Filip Turčić 4, Josip Tomić 1, Ivan Dumenčić, Nikola Jelovčić 5, Patrik Hršak 6

Trener: Igor Vori