Ždrijeb Kupa Hrvatske odlučio je da ćemo u osmini finala igrati u gostima kod HRK Gorice. Dogovorom klubova utakmica će se igrati u subotu (3.2.), a samo tjedan dana kasnije igramo protiv istog protivnika (također u gostima), ali u sklopu 13. kola Premijer lige.

Nastavak sezone dočekujemo u neizmijenjenom sastavu. Jedino treba istakuti kako će naš kadet Fran Zadro drugu polusezonu provesti u redovima kadetske ekipe PPD Zagreba koja za cilj ima osvajanje Prvenstva Hrvatske za kadete. Fran će također igrati i seniorske utakmice (pretežito u 3. HRL središte).

Tijekom siječnja igrali smo četiri pripremne utakmice – najprije smo porazili drugoplasiranu ekipu 1. HRL sjever – križevački KTC u Sesvetama (36-30), a zatim i u Križevcima (33-30). Potom je uslijedila jedna lakša utakmice protiv Medveščaka koju smo pobijedili rezultatom 32-20, a za kraj smo odigrali u gostima protiv Maksimir Pastele i također upisali pobjedu (34-30).

Trener Dario Zrnić kratko je prokomentirao pripreme za drugi dio sezone:

“Za razliku od ljetnih priprema kada je bilo puno promjena u igračkom kadru, ovoga puta smo u pripremni proces ušli bez velikih nepoznanica. Stanka je dobro došla da se ozljeđeni igrači oporave od ozljeda koje su vukli tijekom prosinca te da svi spremni dočekaju nastavak sezone. Ekipa je homogena, što se vidi i na treninzima i na utakmicama, a to je vrlo bitno uoči izazova koji nas očekuju tijekom proljeća. Mislim da smo nešto zreliji i svakako uigraniji u odnosu na početak sezone te da ćemo biti sve bolji kako sezona ide svome kraju.”