Na 6. međunarodnom rukometnom turniru “Dubrava 2015” naša kadetska momčad je u konkurenciji 1998. godišta i mlađih osvojila šesto mjesto. Kadeti su prije samog turnira odradili samo tri treninga u dvorani, tako da je ovaj turnir poslužio treneru Josipu Cvetkoviću kao sjajna prilika za uigravanje i detektiranje prednosti i mana ekipe prije nego li počnu natjecateljske utakmice 2. HKRL središte, ali i Županijske lige.

U petak (28.8.) je odigrana prva utakmica turnira i to protiv prvaka države PPD Zagreba. Iako su naši kadeti vodili većinu prvog poluvremena, Zagrebaši su do poluvremena uspjeli izjednačiti, a u drugom poluvremenu okrenuti utakmicu u svoju korist. U drugoj utakmici ekipa Maksimir Pastele bila je bolja i na kraju zasluženo slavila. Obje utakmice završile su 19-29 za protivnike. U zadnjoj utakmici dana dečki su igrali protiv Gorice i vodili većinu utakmice, ali je na kraju završilo izjednačeno (19-19).

Drugog dana turnira (29.8.) odigrane su tri utakmice u kojima su protivnici bili bolji – Medveščak (16-30), Dubrava (15-30) i Varaždin (15-30). Na kraju smo završili šesti od sedam ekipa s jednim osvojenim bodom, dok je turnir osvojila momčad PPD Zagreba koja je u finalu porazila domaćina Dubravu. Broncu je osvojila Maksimir Pastela, a četvrto mjesto Medveščak.