Manje od 24 sata nakon utakmice protiv PPD Zagreba u 1/8 finala Kupa Hrvatske odigrali smo utakmicu 15. kola 2. HRL zapad protiv RK Matulja. Upisana je uvjerljiva pobjeda, a dva boda osvojila je i druga ekipa u Pisarovini kod RK Jamnice.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 15. kolu 2. HRL zapad ugostili smo posljednjeplasiranu ekipu lige – RK Matulji 2001. Gosti su u nastavak sezone krenuli još slabiji u odnosu na jesenski dio, a u Zagreb su doputovali bez ozljeđenog prvog vratara. Pošto smo u terminu u kojemu igramo ligu ugostili PPD Zagreb u osmini finala Kupa Hrvatske, utakmicu protiv Matulja odigrali smo u Kutiji šibica. Sama utakmica nije pružila nikakvu neizvjesnost i od početka do kraja bilo je jasno tko će osvojiti dva boda, a jedino je bilo pitanje koliko će biti konačna razlika nakon isteka 60 minuta. Tijekom cijele utakmice igralo se brzim tempom, a priliku za dokazivanje dobili su svi igrači u sastavu. Svoj prvi nastup za prvu ekipu upisao je 18-godišnji vratar Filip Maloča koji je branio 25 minuta u drugom poluvremenu i vrlo dobro odradio svoj posao. Na poluvremenu je rezultat glasio 24-12, a u nastavku su gosti ostali bez snage, što je rezultiralo konačnim rezultatom 53-28. Najbolji strijelac u našim redovima bio je Marko Punčec s 9 postignutih golova, dok su po šest golova postigli Ivan Ćurković, Josip Mijo Jurić i Krešimir Malbašić.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Filip Maloča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 2, Matija Rodić 1, Luka Ćosić 5, Krešimir Malbašić 6, Mario Lacković 5, Klaudio Hranjec 2, Marko Punčec 9, Josip Mijo Jurić 6, Ivan Ćurković 6, Mislav Zadro 2, Luka Šare 3, Roko Glasnović 3, Darko Mršić 3.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 16. kolu Međužupanijske lige naša druga ekipa gostovala je u Pisarovini kod RK Jamnice. Gosti se nalaze u donjem dijelu ljestvice, dok naši dečki se nalaze u mrtvoj trci s RK Librom za prvo mjesto. Utakmica je očekivano završila našom pobjedom, a konačan rezultat je bio 29-27. Na odmor se otišlo s +4 za nas, a iako su se gosti približili na samo pogodak zaostatka, dečki Josipa Cvetkovića smireno su riješili utakmicu za novu pobjedu. Najbolji strijelac na utakmici s 8 pogodaka bio je najiskusniji igrač na terenu Romano Dizdar. Šest pogodaka dodao je Antonio Smodlaka. Zbog odigravanja utakmice kadetske lige u Kutini nedostajali su dečki 1998. godište i mlađi.

MRK Sesvete: Matija Prebežić, Matija Starčević, Tomislav Lauš, Petar Krišto 1, Romano Dizdar 8, Zvonimir Mišar 1, Matija Geštakovski, Braslav Bradić 4, Ivan Ćurić 4, Luka Franjić 1, Antonio Smodlaka 6, Franjo Brzović 4, Petar Topić.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na gostovanju u Kutini kod lidera 2. HKRL središte i jedine neporažene ekipe u ligi naši kadeti poraženi su s 28-31. Domaći sastav na poluvremenu je vodio s 15-11, a početkom nastavka povećao prednost na čak +9, ali nakon toga slijedi mini serija naših kadeta i u 58. minuti dolazimo na samo -1 (27-28). Ipak nedostajalo je snage i koncentracije u zadnje tri minute, što su domaćini iskoristili i upisali nova dva boda. Najbolji strijelac u redovima Sesveta bio je Bruno Hranjec sa 8 pogodaka, dok je Ante Šola dodao 6.

MRK Sesvete: Ivan Antunović, Bruno Hranjec 8, Nikola Brdarić 3, Ivan Karlo Kuraja 5, Ante Šola 6, Filip Škrlec, Ante Tomić 5, Mateo Benčak 1, Fran Žganec.

Trener: Robert Lazić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2002.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U petak (4.3.) ugostili smo Maksimir Pastelu 2 u OŠ Jelkovec. Gosti su iskoristili fizičku nadmoć i na kraju slavili s 25-9. Najbolji strijelac u našim redovima bio je Luka Žmegač s 3 pogotka.

MRK Sesvete: Patrik Potlaček, Ante Šekelja, Noa Ćurković 2, Luka Stanić 1, Borna Šnjarić, Roberto Meničanin 2, Josip Tomić 1, Ante Marinić, Mateo Gotal, Luka Žmegač 3, Ante Bajan.

Trener: Robert Lazić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci B (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na gostovanju u Karlovcu u 5. kolu 1. kvalitetne lige za Dječake B naši dečki poraženi su rezultatom 13-24. Dečki iz RŠ Karlovac do poluvremena su vodili s 14-4, dok su se u nastavku naši dečki malo trgnuli i postigli devet pogodaka za konačnih -11. Treba napomenuti da smo nastupili bez ozlijeđenog vratara Nikole Kahline, a njegovo mjesto između vratnica zauzeo je Ante Marinić. Osam igrača postiglo je pogotke u našim redovima, a izdvojio se Mateo Gotal s 3 pogotka.

MRK Sesvete: Ante Marinić, Ante Šekelja 2, Noa Ćurković 1, Sven Ivan Lukšić 1, Luka Stanić 1, Borna Šnjarić, Gabrijel Jurković 2, Josip Tomić 2, Mateo Gotal 3, Damjan Jukić, Karlo Kršak 1, Karlo Domazet.

Trener: Robert Lazić