Prva ekipa slavila je protiv PAOK-a rezultatom 29:24 i tako stekla lijepu prednost pred uzvrat u Grčkoj. Druga ekipa dominantno je svladala Trnovec.

PRVA EKIPA

Naši rukometaši imali su sinoć puno pravo proslaviti nakon lijepe pobjede nad grčkim klubom PAOK iz Soluna koji u ovoj sezoni u vrhu grčkog rukometnog prvenstva. U drugoj europskoj utakmici u našoj povijest upisali smo prvu pobjedu. Od početka je naša momčad kontrolirala utakmicu na oba kraja terena i utakmica je od prve minute išla u samo jednom smjeru.

Na odmor se otišlo s prednošću od +6 (17:11).

Gosti ni u jednom trenutku nisu zaprijetili vodstvu domaćih, međutim na ulasku u posljednjih nekoliko minuta bio je vidljiv pad igrača Silvija Ivandije, pa su tako s +9, pali na konačnih +6 pogodaka razlike. Iako je ovo lijepa prednost za uzvrat, gostovanje u Grčkoj bit će jako teško i očekuje nas još jedna bitna utakmica u koju moramo ući s sto posto snage i koncentracije.

Sa šest pogodaka najefikasniji je bio Davor Gavrić, a po pet pogodaka postigli su Josip Topić, Ivan Dumenčić i Mislav Šuker.

MRK Sesvete: Filip Perić , Stipe Purić ; Nikola Finek 4, Fran Zovak, Patrik Hršak 3, Ivan Čulo , David Štrković, Davor Gavrić 6, Ivan Dumenčić 5, Josip Topić 5, Mislav Šuker 5, Leon Lukačec 1, Aleksandar Čaprić, Jakov Jelovčić, Mario Zakić, Nikola Jelovčić

Trener: Silvio Ivandija

DRUGA EKIPA

Druga ekipa je u u sedmom kolu 2.HRL Sjever slavila protiv Trnovca rezultatom 45:23. Momčad Davorina Štrleka od početka je kontrolirala utakmicu i u napadu pokazala svu svoju dominaciju. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 21:13 za našu momčad.

U nastavku smo gledali istu priču i na kraju je rezultat bio konačnih 45:23. Najučinkovitiji u redovima naše momčadi bio je Ivan Čulo s 12 golova, dok je Frano Debelić zabio devet.

MRK Sesvete: Leo Branko Sunajko, Franko Pomper, Fran Zovak 4, Ivan Čulo 12, Etian Seferović, Vito Salaj, Luka Pehar 5, Vito Salaj 6, Karlo Antunović 2, Luka Horvat 1, Nikola Kahlina, Lovro Kožar 5, Frano Debelić 9, Mihael Udovičić, Hrvoje Čveljo 1, Josip Čičak, Toma Kapitan

Trener: Davorin Štrlek

DJEČACI U17 (2005/2006)

Momčad koju također vodi Davorin Štrlek odigrala je pravi derbi protiv ekipe PPD Zagreba. Utakmica je opravdala svoju važnost i u prvom dijelu smo gledali utakmicu koja se rezultatski mijenjala cijelo vrijeme. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 14:14.

U drugom dijelu PPD Zagreb dodao je malo više gasa od naših igrača i stekao prednost koju je bilo teško dohvatiti. Na kraju je utakmica završila rezultatom 24:27 za goste iz PPD Zagreba. Najbolji u našim redovima bio je Vito Salaj koji je zabio sedam golova, dok je Luka Horvat zabio šest.

MRK Sesvete: Leo Branko Sunajko, Vito Salaj 7, Fran Cvjetičanin 1, Luka Pehar 1, Karlo Antunović 1, Toma Kapitan 3, Hrvoje Čveljo, Josip Čičak, Mihael Udovičić 1, Etian Seferović, Luka Horvat 6, Noa Klarić, Franko Pomper 4, Krešvan Granić

Trener: Davorin Štrlek

DJEČACI U11

Druga ekipa selekcije U11 slavila je protiv Novske rezultatom 27:23. Iako se momčad Josipa Cvetkovića mučila prvo poluvrijeme, u drugom dijelu kontrolirala je utakmicu i tako upisala nova 2 boda

Trener: Josip Cvetković