Ovaj vikend natupile su dvije naše momčadi i time završili sezonu za mlađe dobne kategorije. Ove godine završnicu su izborile dvije generacije. Dječaci U15 i U17 borit će se za naslov prvaka Hrvatske u Poreču.

DJEČACI U15 (2007/2008)

Momčad Alena Dujmića upisala je dvije pobjede ovaj vikend. Prvo su slavili protiv Rugvice rezultatom 39:18. Uvjerljiva pobjeda bila očigledna od prve minute, a već nakon 15. minuta naša momčad imala je prednost od 10 razlike. Na odmor se otišlo rezultatom 18:7.

Dominacija se nastavlja i u drugom poluvremenu. U drugih 20. minuta zabili smo 21 gol što je više od gola po minuti. Najbolji u našim redovima bio je Šimun Petar Krešo koji je zabio 8 golova.

MRK Sesvete: Šimun Petar Krešo 8, Noa Luka Lujić, Vice Badurina 7, Marko Kropek, Frane Granić 5, Fran Renić 1, Dominik Valetić 2, Frane Radmilović 5, Luka Pavić 1, Borna Pavelić 4, Mihovil Badrić 4, Kristijan Bilić, Andrija Karačić 2, Luka Telinec, Ivan Iveljić

Trener: Alen Dujmić

U drugoj utakmici naša momčad slavila je protiv Rudara rezultatom 25:14. Ponovno je naša momčad odlučila utakmicu u prvih nekoliko minuta. U četvrtoj minuti bilo je 2:2 i od tada nismo Rudaru dopustili pogodak gotovo 10 minuta. Na odmor odlazimo s 13:7.

U drugom poluvremenu ne dopuštamo iznenađenje i mirno privodimo utakmicu kraju. Najbolji igrač u ovoj utakmici bio je Mihovil Badrić koji je postigao pet golova.

MRK Sesvete: Šimun Petar Krešo, Noa Luka Lujić 2, Vice Badaruina 4, Marko Kropek, Frane Granić 1, Fran Renić, Dominik Valetić, Frane Radmilović 4, Luka Pavić 4, Borna Pavelić 3, Mihovil Badrić 5, Kristijan Bilić, Andrija Karačić 2, Luka Telinec, Ivan Iveljić

Trener: Alen Dujmić

DJEČACI U11

Nažalost, naša U11 momčad je poražena od Maksimir Pastele rezultatom 17:16 i tako samo za gol ostala kratka za plasman na završnicu.