FOTO: PIXSELL

PRVA EKIPA

Nakon pobjede protiv Nexea, na red je došla utakmica s prvakom Hrvatske, Zagrebom. Naša momčad nije uspjela nastaviti pobjednički niz i izgubila je od Zagreba rezultatom 35-22. Prvih deset minuta utakmice igralo se gol za gol, a zatim Zagreb odlazi na prednost od tri gola razlike (8-5). Domaćini nastavljaju igrati čvrstu obranu i zabijati lake golove i vrlo brzo poduolavaju svoju prednost. U 18. minuti bilo je 13-7 za Zagreb.

Vidjelo se već tada da će naša momčad teško parirati Zagrebu koji je u dobroj formi. Na odmor se otišlo rezultatom 17-10. U 37. minuti Zagreb odlazi na vodstvo od deset razlike (21-11) i tada je već bilo jasno da utakmica ide u jednom smjeru. Momčad Igora Vorija nije se predavala i do kraja je odigrala hrabro, ali nije imala šanse protiv prvaka Hrvatske koji je nakon pobjede u Ligi prvaka upisao pobjedu i u domaćem prvenstvu.

Najbolji u našim redovima bio je Nikola Jelovčić s pet golova, dok su Patrik Hršak i Filip Turčić dali po 4. Filip Perić imao je devet obrana.

U sljedećem kolu u goste nam dolazi Bjelin Spačva Vinkovci.

MRK Sesvete: Filip Perić (9), Marko Prpić (2); Patrik Hršak 4, Nikola Jelovčić 5, Ivan Dumenčić, Josip Tomić 3, Filip Turčić 4, Zlatko Ružan, Mislav Šuker, Davor Gavrić 2, Karlo Godec 1, Nikola Finek, Matej Ćuk 1, Josip Topić, Aleksandar Čaprić 2

DRUGA EKIPA (2.HRL Sjever)

Momčad Josipa Cvetkovića slavila je u dramatičnoj utakmici protiv Koprivnice.

Naša momčad bolje je otvorila utakmicu i već nakon deset minuta imala prednost od pet golova razlike (7-2). Koprivnica se nije predala i vrlo brzo se vraćaju u igru. U 18. minuti prednost naše momčadi se istopila i Koprivnica je bila na samo golu zaostatka. Naša momčad se ponovno odvojila na tri gola razlike, ali Koprivničani ponovno sustižu i vrlo brzo izjednačuju utakmicu.

Vito Salaj i Franko Pomper pred kraj poluvremena zabijaju dva gola za redom i na odmor odlazimo s pristojnom prednošću od tri gola razlike. U drugom poluvremenu ponovno naša momčad kontrolira utakmicu i ima minimalnu prednost, a gosti nam ne dopuštaju da se odvojimo više od tri gola.

Na samom kraju utakmice odvila se prava drama. U 53. minuti Koprivnica dolazi u vodstvo i čuva ga sve do 57. minute. Naši mladi dečki još jednom su pokazali zavidno iskustvo i mirnoću za svoje godine i u 59. minuti ponovno su došli do vodstva. Na kraju pobjeda 33-32 za našu momčad.

Najbolji u našim redovima bili su Fran Premec sa 7 golova, a Vito Salaj i Ante Lasan zabili su po 6.

MRK Sesvete: Leo Branko Sunajko, Toma Kapitan 2, Fran Premec 7, Krešvan Granić, Vito Salaj 6, Luka Horvat 4, Mihael Udovičić 1, Antonio Veljković, Josip Čičak, Franko Pomper 3, Hrvoje Čveljo 1, Luka Pavić, Ante Lasan 6, Noa Luka Lujić 3, Luka Bosančić, Anton Žunić

Trener: Josip Cvetković

DJEČACI U15

Uspješan vikend imali su dječaci rođeni 2008./2009. godine. Prva ekipa upisala je još jednu veliku i uvjerljivu pobjedu. Ovog vikenda bili su bolji od ekipe Zagorice rezultatom 43-23. Nakon deset minuta igre naša momčad imala je prednost 9-1 i već je tada pitanje pobjednika bilo rješeno. Na odmor se otišlo rezultatom 19-8, a do kraja utakmice prednost se samo povećavala i na kraju zasluženi visoki rezultat.

Najbolji u našim redovima bio je Dominik Valetić s osam golova, dok su Marko Škrlec i Petar Vori zabili po šest golova.

MRK Sesvete: Petar Vori 6, Kristian Halambek 1, Jakov Bešlić 3, Dominik Valetić 8, Gabriel Sruk 5, Marko Škrlec 6, Dominik Kulišić 3, Lovro Lež 2, Kristijan Bilić 3, Matej Ravlić 1, Luka Flanjak 5, Dragutin Dominić, Luka Telinec

Trener: Alen Dujmić

Druga ekipa slavila je protiv druge ekipe Dubrave rezultatom 39-23. U prvom poluvremenu utakmica se igrala gol za gol i izgledalo je kao da je pred nama neizvjestan derbi između ove dvije momčadi. Nakon prvih 20 minuta rezultat je bi 11-11, a na odmor je naša momčad otišla s jednim golom prednosti. U drugom poluvremenu ipak nešto drugačija priča. Naša momčad počinje dominirati terenom i na kraju upisuje visoku pobjedu.

Najbolji u našim redovima bio je Lovro Lež koji je zabio šest golova.

MRK Sesvete: Kristian Halambek 5, Jakov Bešlić 4, Fran Renić 3, Gabriel Sruk 4, Jakov Rezić 3, Marko Škrlec 4, Dominik Kulišić 5, Lovro Lež 6, Matej Ravlić 5, Dragutin Dominić, Luka Telinec

Trener: Mihael Pleš