Nakon što je momčad završila u samoizolaciji neposredno poslije utakmice protiv Bjelovara, u povratničkoj utakmici gostovali smo u Poreču. Poreč je također prvi dio prosinca proveo u samoizolaciji, nakon čega su poraženi na domaćem terenu od Dubrave.

U sastav se vratio vratar Matej Mudrinjak, ali izvan sastava je ovaj put ostao Nikola Finek radi oporavka od COVID-19.

Utakmica u Poreču očekivano je bila tvrda s malim brojem golova. Prvo poluvrijeme su Sesvećani imali inicijativu i vodstvo od dva gola, ali na kraju se na odmor odlazi s rezultatom 10-10. U nastavku su protivnici bili bolji i u 42. minuti došli do +3. Ipak, uspjeli smo se vratiti i u 47. minuti izjednačiti. Do 58. minute se igralo gol za gol, a tada dolazi do pada koncentracije u našim redovima i s dvije izgubljene lopte poklanjamo bodove rukometašima Poreča. Završilo je 24-22 za domaći sastav.

Najbolji igrač utakmice svakako je bio Daniel Vusić koji je zabio 9 golova, a izrazito raspoložen bio je i Darko Krndelj koji je zabio 6 golova u drugom poluvremenu. Za vikend nas očekuje susret protiv Umaga na domaćem terenu.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak (6/24), Filip Perić (0/6); Leon Strbad, Daniel Vusić 9, Ivan Matić 1 Davor Gavrić 2, Ivan Rukavina 1, Krešimir Krešić, Maksimilijan Jurić, Darko Krndelj 6, Josip Topić 1, Domagoj Potnar, Mislav Šuker 1, Nikola Jelovčić 1, Branimir Šola.

Trener: Silvio Ivandija