U Dubrovniku smo odigrali utakmicu osmine finala hrvatskog kupa protiv RK Ardiaei Župa dubrovačka. Slavili smo rezultatom 23:34 i tako ponovno ostvarili plasman u četvrtfinale kupa. Utakmica je počela vrlo neizvjesno i domaćin je pokazao kvalitetu da može parirati momčadima iz najvišeg ranga natjecanja. Na prvu veću prednost odlazimo u 26. minuti kada Aleksandar Čaprić zabija za 10:14. Gavrić i Čaprić zabijaju golove u posljednjim trenutcima prvog dijela i na odmor se odlazi s zadovoljavajući 12:17.

U drugom poluvremenu kvaliteta naše momčadi dolazi do izražaja i prednost se povećava. U 42. minuti odlazimo na deset pogodaka razlike i približavamo se uvjerljivoj pobjedi. Na kraju je rezultat bio 23:34 za našu momčad.

Najbolji u našim redovima bio je Aleksandar Čaprić koji je zabio devet golova, dok je Davor Gavrić zabio sedam. Posebno želimo pohvaliti Josipa Tomića koji je zabio svoj prvijenac za prvu ekipu i tako postao prvi igrač 2006. godište koji je upisao pogodak u službenom nastupu.

MRK Sesvete: Filip Perić, Stipe Purić; Aleksandar Čaprić 9, Nikola Jelovčić, Zlatko Raužan 2, Josip Tomić 1, Ivan Dumenčić 1, Filip Turčić 7, Patrik Hršak, Mario Zakić 2, Davor Gavrić 5, Fran Zovak 1, David Štrković 4, Nikola Finek 1, Leon Lukačec

Trener: Silvio Ivandija