Još jedan pobjednički vikend je iza nas. Prva ekipa je pobijedila u Matuljima (33-25) u 4. kolu 2. HRL zapad, druga ekipa je bila bolja od Pavleka (37-23), dok su kadeti bez vratara slavili u Križu protiv Sloge (30-24).

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na trećem ovogodišnjem gostovanju i u četvrtoj utakmici ove sezone upisali smo pobjedu protiv RK Matulji 2001. Završilo je 33-25 za dečke Zvonimira Bilića, a posebno dobra igra pokazana je u drugom poluvremenu koje je završilo 19-13. Utakmica je otvorena s odličnih 4-1, a nakon toga domaćini hvataju priključak i izjednačuju na 7-7 u 14. minuti. Ipak, do poluvremena smo poveli s dva razlike (14-12). U nastavku smo odigrali dobro u oba smjera i iskoristili nedostatak snage kod protivnika. Najbolji u redovima Sesveta bio je Luka Ćosić s 10 golova, Nikola Mirosavljević dodao je 7, a na vratima je Dražen Čiča vrlo dobro branio.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 3, Matija Rodić 1, Luka Ćosić 10, Krešimir Malbašić, Mario Lacković 2, Igor Trpimir Modrić, Klaudio Hranjec, Josip Mijo Jurić 1, Ivan Ćurković 3, Nikola Mirosavljević 7, Luka Šare 3, Roko Glasnović, Darko Mršić 3.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 4. kolu Međužupanijske lige druga ekipa upisala je i četvrtu pobjedu, ovoga puta protiv mlade i neiskusne ekipe Pavleka. Jedino vodstvo na utakmici gosti su imali u prvoj minuti (0-1), do poluvremena je bilo +4 za dečke Josipa Cvetkovića, a na kraju je prednost rasla i dosegnula 14 razlike. Najbolji u redovima Sesveta 2 bio je Zvonimir Mišar sa 7 pogodaka, a šest je dodao Ivan Karlo Kuraja. Vratari Matija Prebežić i Filip Maloča odlično su odradili svoj posao.

MRK Sesvete 2: Matija Prebežić, Filip Maloča, Ante Šola 1, Bruno Hranjec 3, Luka Franjić 3, Nikola Brdarić 2, Mislav Zadro 2, Romano Dizdar 3, Ante Tomić 1, Petar Topić 3, Tomislav Lauš, Ivan Karlo Kuraja 6, Matija Geštakovski, Ivan Ćurić 3, Zvonimir Mišar 7, Filip Škrlec 3.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 2.kolu 2. HKRL središte naši kadeti su gostovali u Križu gdje su protiv Sloge Novoselec-Križ upisali pobjedu od 30-24. Pobjeda dobiva na važnosti zbog činjenice da su oba vratara bila spriječena nastupiti te je na vrata stao igrač Filip Barišić koji je vrlo dobro odradio svoj posao. Već na poluvremenu je bilo 17-9 za igrače Josipa Cvetkovića, a do kraja se ta prednost održala i završilo je s +6. Odličnu utakmicu odigrali su Ivan Karlo Kuraja s 11 pogodaka i Luka Franjić s 9 pogodaka.

MRK Sesvete: Filip Barišić, Ante Šola 3, Bruno Hranjec 2, Nikola Brdarić 2, Luka Franjić 9, Mateo Benčak 3, Ivan Karlo Kuraja 11, Filip Škrlec, Marko Vladić, Fran Žganec.

Trener: Josip Cvetković