U drugoj utakmici razigravanja znalo se da će se opet ishod dvoboja svesti na zadnje minute. Desni vanjski Lucian Bura vratio se u sastav protivnika za ovaj susret. Kao i u nedjelju (22.5.) opet smo slabije krenuli u prvom poluvremenu te u 20. minuti zaostajali 4-9. U preostalih deset minuta zabili smo čak 9 golova te uspjeli otići na odmor bez zaostatka (13-13).

Početkom nastavka Gorica ima +2, ali brzo se utakmica vratila u egal. Gol za gol se igralo sve do 57. minute kada smo poveli s dva gola razlike iz akcije u kojoj smo igrali bez vratara, ali nismo se uspjeli na vrijeme zamijeniti i Dominik Gal odlično reagira i s centra pogađa u praznu mrežu. Minutu kasnije iz sedmerca Ivan Dumenčić ima priliku za novih +2, ali iz svog šestog pokušaja s linije sedam metara prvi put ne uspijeva zabiti. Minutu i pol prije kraja Darko Krndelj dobio je isključenje, a domaći sastav iz sedmerca zabija za 26-26. Igrali smo dugačak napad i ruka je bila dignuta, a u tom trenutku Kajo Cikatić ometa izvođenje deveterca i zasluženo dobiva isključenje. To je ujedno značilo i novi napad u zadnjih 15 sekundi. Odgovornost je preuzeo najiskusniji igrač naše momčadi Ivan Dumenčić te izvana dobro šutirao, ali je lopta pogodila lijevu vratnicu i odbila se u aut. Utakmica je završila podjelom bodova.

Ivan Laljek je sa 7 golova bio prvi strijelac Gorice, dok je kod nas Ivan Dumenčić zabio 9 golova. Filip Perić skupio 10 obrana, a iskusni Tomislav Sladoljev jednu više.

Ovo je bio četvrti remi između Gorice i Sesveta u zadnjih šest natjecateljskih utakmica! Trenutno u razigravanju za 3. mjesto u prvenstvu imamo bodovnu prednost 5-3 i iduća utakmica se igra za vikend u SŠ Jelkovec.

MRK Sesvete: Filip Perić (10/33), Stipe Purić (0/1); Nikola Finek 1, Leon Strbad 2, Fran Zovak, Patrik Hršak, David Štrković, Aleksandar Čaprić, Davor Gavrić 3, Ivan Dumenčić 9, Krešimir Krešić 1, Darko Krndelj 6, Josip Topić, Danijel Papić 3, Zlatko Raužan, Mislav Šuker 1.

Trener: Silvio Ivandija