U srijedu (28.10.) na terene su izašli naši kadeti koji su odigrali neodlučeno u gostima kod Petrinje i dječaci 2004. godište i mlađi koji su upisali drugu pobjedu u svojoj drugoj utakmici – ovoga puta bili su bolji od Zagorice u OŠ Jelkovec.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U srijedu (28.10.) su kadeti gostovali kod Petrinje u unaprijed igranoj utakmici 5. kola 2. HKRL središte. Nakon nespretnog poraza u završnici protiv Moslavina u dvorani sesvetske Gimnazije, u Petrinji se dogodio sličan scenarij. Iako smo vodili većinu utakmice i u 55. minuti imali 29-25, na kraju su domaćini uspjeli izvući bod i utakmica je završila 30-30. Najbolji strijelac u redovima naše momčadi bio je Ivan Karlo Kuraja s 12 pogodaka.

MRK Sesvete: Marko Pezo, Ivan Antunović, Ante Šola 5, Bruno Hranjec 3, Nikola Brdarić, Filip Barišić, Ivan Karlo Kuraja 12, Mateo Benčak 6, Filip Škrlec 1, Fran Žganec 3.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U svojoj drugoj utakmici naši dječaci rođeni 2004. godište opet su bili uspješni. Nakon što je prošlog vikenda poražen Medveščak, u srijedu (28.10.) igrala se zaostala utakmica protiv Zagorice. Igrači Roberta Lazića bili su uvjerljivi i slavili s visokih 23-2! Ipak, treba napomenuti kako su gosti došli samo s pet igrača i golmanom te nisu imali snage pratiti trku naših igrača. Najbolji strijelac u našim redovima bio je Ante Šekelja sa 7 pogodaka, a svoj posao odlično je odradio i vratar Nikola Kahlina.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Gabrijel Jurković, Josip Tomić 4, Karlo Kršak 2, Sven Ivan Lukšić 1, Ante Marinić 1, Noa Ćurković 3, Luka Stanić 3, Borna Brekalo, Ante Šekelja 7, Damjan Jukić, Borna Šnjarić, Ivan Marić 2.

Trener: Robert Lazić