Foto: Vjeran Žganec-Rogulja / Pixsell

Nakon što je Davor Dominiković u subotu nakon poraza u Vinkovcima podnio ostavku na mjesto trenera prve ekipe, Uprava kluba je u kratkom roku pronašla rješenje za upražnjenu poziciju.

Kormilo prve ekipe u četvrtak preuzet će iskusni Silvio Ivandija, pomoćni trener izbornika Lina Červara u hrvatskoj reprezentaciji. Nakon uspješne igračke karijere tijekom koje je nastupao između ostalih za Badel 1862 Zagreb i Celje Pivovarnu Laško te za reprezentaciju Hrvatske, Silvio Ivandija je 2002. godine kročio u trenerske vode.

Tijekom bogate trenerske karijere vodio je rukometaše Zagreba u dva navrata, a zadnji put od listopada 2016. do ožujka 2017. godine. Poziciju pomoćnog trenera reprezentacije preuzeo je u ožujku ove godine, a bio je pomoćnik i Slavku Goluži na SP 2015. u Kataru. Kao izbornik kadetske reprezentacije osvojio je zlatnu medalju na EP 2010. u Crnoj Gori s generacijom 1992./1993.

S Izviđačem iz Ljubuškog osvojio je naslov prvaka BiH u sezoni 2017./2018. nakon čega je u ljeto 2018. preuzeo RKHM Dubrovnik s kojim je osvojio 1. HRL jug i izborio nastup u Paket 24 Premijer ligi. S Dubrovnikom se razišao upravo u subotu nakon tijesnog domaćeg poraza od HRK Gorice (29-30).

Treneru Ivandiji želimo poželjeti sreću u izazovima koji slijede.