Poreč u Sesvetama nije imao šanse i igrači Silvija Ivandije bez problema su došli do novog trofeaja.

PRVA EKIPA

Iako smo na kraju ligaškog dijela natjecanja od Poreča bili bolji za 4 boda, odnosno pobijedii smo u obje međusobne utakmice, morali smo još igrati za potvrdu tog mjesta u takozvanom doigravanju koje se igra na 6 osvojenih bodova. Bila nam je potrebna još jedna pobjeda i ona je ostvarena i to na veličanstven način.

Prvih desetak minuta, bilo je gotovo u potpunosti izjednačeno. Igralo se pogodak za pogodak (5:5). Onda uspijevamo povezati čak četiri pogotka u nizu i prvi put stvaramo osjetniju prednost (9:5). Poreč je već u tim trenucima počeo pokazivati znake slabosti. A naši igrači su, bez obzira na mladost sve to znali iskoristiti i uskoro s novom serijom od 4:0, podižemo svoju prednost na plus sedam (14:7). Do kraja prvog dijela, ona je još malo porasla (18:10) i praktički je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Budući da smo u drugo poluvrijeme ušli kao da je 0:0 i napravili seriju od osam pogodaka, a pri tome su primili samo jedan, ostalo je pitanje kolika će na kraju biti ukupna razlike. U tim trenucima, a riječ je o 46. minut, bilo je 15 razlike. Tako je bilo i na kraju. Završilo je dakle s 33:18. Čak 12 igrača domaćeg sastava našlo se među strijelcima. Kako su svi igrači i podijelili minutažu, tako su po četiri pogotka postigla trojica – Aleksandar Čaprić, Ivan Dumenčić i Davor Gavrić.

Unatoč sredini tjedna sesvetski rukometaši imali su podršku najvatrenijih navijača s kojima su i proslavili osvajanje trećeg mjesta.

MRK Sesvete: Filip Perić (7), Stipe Purić (3); Aleksandar Čaprić 4, Darko Krndelj, Josip Topić 3, Zlatko Raužan, Luka Pehar 1, Ivan Dumenčić 4 (2), Josip Tomić 3 (2), Filip Turčić 1, Patrik Hršak 4, Mislav Šuker 3, Davor Gavrić 4, David Štrković 3, Nikola Finek 1 i Leon Lukačec 3

Trener: Silvio Ivandi