Danas (21.5.) je u prostorijama našeg sponzora Hotela Gallus održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljen novi trener kluba – g. Davor Dominiković. Davor će kormilo prve ekipe preuzeti od iduće sezone, a koja počinje pripremama u kolovozu.

Na konferenciji za novinare, uz Davora Dominikovića, bili su prisutni g. Pavle Udovičić (dopredsjednik kluba), g. Marko Ćurković (tajnik kluba), g. Josip Cvetković (koordinator mlađih dobnih uzrasta), g. Davorin Živković (član Upravnog odbora).

Prisutnim predstavnicima medija obratili su se najprije tajnik kluba, Marko Ćurković:

“Prije svega čestitao bi našim igračima i treneru Davorinu Štrleku na pobjedi u subotu u Karlovcu čime je i matematički, dva kola prije kraja, osiguran ostanak u Premijer ligi i u idućoj sezoni. Drago nam je da smo upravo u utakmici s izravnim konkurentom za ostanak pokazali da nam je mjesto u elitnom rangu hrvatskog rukometa. Čestitamo trenerima Zrniću i Štrleku na ovom uspjehu, kao i na uspjehu druge ekipe koja je osvojila 3. HRL središte i izborila plasman u 2. HRL sjever. Taj uspjeh je bitan jer će omogućiti našim mladim igračima da se rukometno razvijaju u vrlo dobroj konkurenciji i na taj način ih spremamo da konkuriraju za sastav prve ekipe kluba. Klub je u dvije godine ušao iz druge lige – prvo u 1. HRL sjever, koju smo osvojili, a nakon toga i u Premijer ligu. Ove godine smo ostvarili zacrtani cilj – osigurali smo ostanak u ligi, što je uvijek veliki izazov za debitante. Shodno svemu navedenom – iduće sezone planiramo napraviti dodatan iskorak – a kao jednu od centralnih figura u cijeloj priči vidimo našeg novog trenera g. Davora Dominikovića.”

Nakon toga Davor Dominiković otkrio je svoja razmišljanja o momčadi i najavio iduću sezonu:

“Želim iskoristiti priliku i čestitati čitavoj momčadi i trenerima Zrniću i Štrleku na ostanku u Premijer ligi – to je uvijek dobar uspjeh za klub koji debitira u višem rangu. Pratim MRK Sesvete već duže vrijeme, što kroz medije, što od mog prijatelja Igora Vorija koji je odrastao u Sesvetama, a poznajem duži niz godina predsjednika Ćurkovića i ono što me privuklo u Sesvete je ambicioznost kluba, a to je odlika koja je i mene krasila tijekom igračke karijere. Ovom prilikom želim zahvaliti i ljudima iz RK Dubrave – predsjedniku, treneru, kondicijskom treneru i igračima na povjerenju koju su mi ukazali ove sezone i želim im svu sreću u preostale dvije utakmice. Što se tiče naše momčadi, gledao sam nekoliko utakmica Sesveta ove sezone, između ostalog bio sam za vikend i u Karlovcu. Riječ je o mladoj i talentiranoj ekipi, kao što je i većina u ligi, a uz nekoliko pojačanja na ljeto stvorit ćemo nadam se dobru ekipu koja će konkurirati za ulazak među četiri najbolja, tj. za ulazak u Ligu za prvaka. To nije lak posao, u ligi je dosta dobrih ekipa i mislim da je naša liga malo podcijenjena, ali dat ćemo sve od sebe da ostvarimo taj cilj. Ja inače sam zagovornik pristupa da se ide iz utakmice u utakmicu i da svaki put pokušamo biti sve bolji te da na taj način napredujemo svi – od igrača do mene kao trenera, a u konačnici kluba u cjelini.”