Prvi put nakon 14 godina naš klub je imao predstavnika na završnici Prvenstva Hrvatske. Naša selekcija 2008. godišta prošli je tjedan otputovala u Poreč predstavljati klub na završnici. Našu najmlađu selekciju ždrijeb je smjestio u tešku grupu s Rudarom, Gospićem, Cestoradom iz Ivankova i Bjelovarom.

Prvi dan naši dječaci pobijedili su vrlo jaku ekipu Rudara s čak sedam razlike. Drugi dan dečke su očekivale preostale tri utakmice u grupnoj fazi. Nakon pobjeda nad Cestoradom i Bjelovarom, dječake je čekala utakmica s Gospićem za prvo mjesto u grupi i plasman u četvrtfinale. Nažalost, ekipa trenera Ivana Cvetkovića i Filipa Škrleca nije imala rješenje za igru Gospića, te je upisala prvi poraz na turniru.

Za četvrtfinale, naša ekipa morala je okolnim putem, te ju je tamo čekala ekipa Ivan Mikanovci. Najbolji golman turnira i čvrsta obrana naših prijatelja iz Slavonije bili su nepremostiva prepreka za naše dečke, te su upisali poraz. Poraz pada još teže kada znamo da su naši dječaci u jednom trenutku gubili šest razlike, a na kraju promašili sedmerac za izjednačenje. U razigravanju za deveto mjesto, pobijedili smo ekipu Pećine, te ponovno ekipu Rudara. Na kraju naša ekipa završila je na devetom mjestu. Prvaci države su rukometaši Maksimir Pastele koji su u finalu bili bolji od dječaka PPD Zagreba.

„Ovo je velika stvar za dečke, pokazali su kvalitetu, borbenost i srčanost i to je ono što me veseli više od rezultata.“ izjavio je glavni trener dječaka Ivan Cvetković.

„Dečki su se međusobno zbližili, još više zavoljeli rukomet, a vjerujem da će na narednim prvenstvima bolji rezultat doći prvenstveno kao nagrada njima za uloženi trud“ rekao je pomoćni trener Filip Škrlec.

Koordinator škola rukometa Josip Cvetković izjavio je: „Ovo je bila sjajna godina za gotovo sve mlađe selekcije, dečki su na sjajan način predstavili naš kolektiv, te vjerujem da im je ovo tek prva završnica od mnogih koje slijede. Jako sam ponosan na dečke, trenere i sve koji su sudjelovali u njihovom razdoblju.”

Nakon svega možemo samo zaključiti da iako je i rezultat zadovoljio, on ipak u drugi plan, jer bitno je da imamo svijetlu budućnost. To su naši mladi rukometaši potvrdili.

Iako u momčadi imamo preko 20 odličnih rukometaša, samo šesnaestorica su mogla putovati u Poreč: Josip Badrić, Mihovil Badrić, Tarik Bašić, Borna Čeović, Karlo Čule, Luka Eržić, Kristian Halambek, Filip Ićitović, Andrija Karačić, Marko Kropek, Karlo Leon Lipovac, Borna Pavelić, Toma Pikelja, Marko Škrlec, Ante Tomičić, Šimun Zadro.