U 2. kolu Lige za prvaka gostovali smo kod Dubrave u susjedskom derbiju. Trener Silvio Ivandija imao je velikih problema posložiti napad za utakmicu s obzirom da na raspolaganju nije imao ni Karpa Sirotića ni Davora Gavrića na poziciji srednjeg vanjskog. S druge strane Krešo Ivanković nije mogao računati na Rudolfa Zvonimira Šafranka.

Dubrava je bolje ušla u utakmicu te u 17. minuti vodila 12-7! Trener Ivandija je u tom trenutku dobro reagirao tako što je na teren poslao Eugena Josipa Žaju na poziciju desnog vanjskog, Danijela Papića na crtu, Leona Strbada na krilo te Mateja Mudrinjaka na gol. Spomenuti igrači su pridonijeli da se do odlaska na odmor u potpunosti vratimo u utakmicu (16-16)! U drugom poluvremenu se igralo gol za gol do 45. minute, a onda se Dubrava odvaja na +3 i tu razliku drži do kraja utakmice.

Napad je iznenađujuće dobro izgledao, ali zato je u obrani bilo puno problema, a najviše ih je radio odlični Ante Ivanković koji je za protivnike zabio 10 golova te Filip Vučelić koji je zabio 6 puta. U izostanku pravog razigravača tu ulogu je preuzeo Daniel Vusić koji je odigrao odličnu utakmicu te s 9 golova bio prvo ime naše momčad. Darko Krndelj zabio je 6 golova.

MRK Sesvete: Filip Perić (2/19), Matej Mudrinjak 1 (5/22): Nikola Finek, Leon Strbad 3, Daniel Vusić 9, Ivan Matić, David Štrković 2, Krešimir Krešić 3, Eugen Josip Žaja 3, Josip Topić, Darko Krndelj 6, Domagoj Potnar, Mislav Šuker 1, Danijel Papić 3.

Trener: Silvio Ivandija