Na 10. međunarodnom turniru Krešimir Petanjek koji se održao u ponedjeljak (27.12.) nastupila je naša U13 ekipa. Turnir se igrao u Areni Varaždin u formatu 2×10 minuta, a sudjelovalo je 16 ekipa iz Hrvatske i Slovenije. Naši rukometaši su na koncu osvojili odlično 3. mjesto!

U skupini su nam protivnici bili RK Polet, HRK Karlovac i RK Varaždin, a s tri pobjede smo osvojili prvo mjesto. U četvrtfinalu smo odmjerili snage s Bjelovarom te također došli do nove pobjede. U polufinalnom okršaju s momčadi RK Ivan iz Mikanovaca, protivnici su na krilima sjajnog vratara slavili rezultatom 13-7. Ipak, do borbe za treće mjesto smo se psihološki oporavili te porazili RK Maksimir Pastelu i osvojili brončanu medalju!

Na turniru su nastupili: Ivan Iveljić, Marko Kropek, Dominik Valetić, Fran Renić, Šimun Petar Krešo, Antun David Krešo, Antonio Ćuk, Mihovil Badrić, Josip Badrić, Andrija Karačić, Kristian Halambek, Borna Čeović, Kristijan Bilić, Matej Ravlić, Dominik Kulišić.

Trener Ivan Cvetković dao je svoje viđenje na turnir:

“Prije svega čestitke dečkima na borbenosti, sinergiji i zajedništvu koju su pokazali kroz cijeli turnir. Rukometno je to bilo daleko ispod naših mogućnosti, ali smo na neki način isprovocirali sreću i ishod svega je treće mjesto. Unazad tri tjedna smo bili desetkovani konstantnim samoizolacijama i izostancima zbog bolesti koji su prekinuli opći rast cijele ekipe, ali kako nama, tako i drugima i moramo se boriti protiv toga u ovim pandemijskim vremenima. Dečke sam zamolio, a oni su to i usvojili, da nam dodatni motiv budu tri izostanka naših prijatelja, dva zbog težih ozlijeda (Tarik Bašić i David Jarčević), a jedna zbog smrtnog slučaja u obitelji Lovre Leža te bih ovim putem još jednom izrazio iskrenu sućut obitelji. Sve ranije navedeno je još jedna obveza i odgovornost da u 2022. radimo još bolje, dečkima još jednom hvala na prekrasnoj godini koja je bila puna uspona i padova, ali to je nešto što je normalno, kako na ovom turniru tako će i biti dalje, moramo raditi greške kako bi učili iz njih i napredovali iz dana u dan. Svim dečkima i njihovim obiteljima, a i svim članovima kluba želim zdravu i sretnu 2022. godinu.”