Nema odmora za naše rukometaše. Nakon veličanstve i povijesne pobjede od pet razlike protiv Nexea, u nedjelju nas očekuje utakmica sa Zagrebom. Trenutno dijelimo prvo mjesto ljestvice s Zagrebom. Nakon Nexea motivacije zasigurno ne nedostaje, a kako će naša momčad pristupiti utakmici ispričao nam je Davor Gavrić:

“U utakmici s Nexeom vidjeli smo da kada smo svi sto posto u utakmici i kad nam je dan da možemo pobijediti svakoga. Nakon utakmice se naravno malo slavilo, ali već sutra ujutro smo imali trening gdje smo skupili glave. Svjesni smo da je ovo tek prva utakmica Lige za prvaka koja ce nam značiti puno, ali ima tu još puno utakmica do kraja i na svaku moramo bit maksimalno fokusirani”, rekao je Gavrić pa dodao:

“Tako i ova nadolazeća utakmica sa Zagrebom, opet nismo favorit ali opet idemo dati sve od sebe pa i pobijediti ako možemo. Imamo cijeli tjedan za pripremiti se najbolje što možemo. Oni moraju igrati i Ligu prvaka što će ih sigurno iscrpiti tako da će tu možda biti naša prilika da ih iznenadimo.”

Utakmica protiv Zagreba igra se u nedjelju u Kutiji Šibica s početkom od 18 sati.