Izbornik kadetske reprezentacije Hrvoje Horvat pozvao je našeg Nevena Grgurića na drugu fazu priprema koja se održava u našoj dvorani u Sesvetama. Nakon odrađenih pet dana priprema krajem prosinca, reprezentacija ’96. godišta ponovno se okupila s drugim danom 2016. godine. Reprezentacija je u Sesvetama sve do 7. siječnja kada će njih 16 spakirati stvari i otići put Austrije gdje će 8. i 9. siječnja odigrati dvije pripremne utakmice s domaćinom.

Neven Grgurić je u ovoj polusezoni odigrao svih 14 natjecateljskih utakmica (11 u 2. HRL zapad i 3 u Kupu) te postigao 74 pogotka, tj. 5,3 po utakmici, s tim da je tek manji dio golova postigao iz sedmerca. U travnju 2015. godine postigao je 11 golova protiv momčadi PPD Zagreb 2 te postao najmlađi igrač MRK Sesveta (18 godina i 257 dana) koji je zabio 10 ili više golova u jednoj utakmici 2. HRL zapad.

Prije Grgurića jedini igrač MRK Sesveta na okupljanjima kadetske reprezentacije bio je Ivan Ćurković i to u siječnju i travnju 2011. godine u Umagu i Dugom Selu te na završnim pripremama u Crikvenici uoči SP u Argentini iste godine kada je nakon jednog treninga morao odustati zbog ozljede.

Od sadašnjih igrača kadetski reprezentativac je bio i Luka Ćosić (kao igrač RK Zagreba), a Josip Cvetković i Nenad Radočaj također su bili reprezentativci, ali u mlađim dobnim skupinama.

Od bivših igrača Matija Poljak je kao igrač RK Zagreba bio kadetski reprezentativac, a svoje prve rukometne korake napravio je u našem klubu. Također kao igrač RK Zagreba Sven Šijak (u Sesvetama igrao u sezoni 2010/11.) je bio kadetski reprezentativac, te je nastupio na EP 2008. za mlađe kadete u Češkoj.