Prva ekipa je desetkovana ozljedama poražena na gostovanju u Varaždinu rezultatom 20-22, ali je svejedno i matematički osigurala premijerligaški status i u idućoj sezoni!

.

Prva ekipa

Listi ozljeđenih se prije dva tjedna pridružio i Marko Mihaljević koji je zaradio ozljedu koljena u domaćoj utakmici protiv Rudana. Trener Dominiković je tako ostao i bez drugog lijevog vanjskog za utakmicu protiv Varaždina.

Naši rukometaši su do 20. minute držali priključak (8-8), ali do odlaska na odmor postižu samo jedan pogodak i domaći sastav odlazi na 14-9. U nastavku je obrana bila vrlo dobra i primila svega 8 golova, no napad se mučio te stoga nismo uspjeli utakmicu odvesti u nemirne vode. Završilo je 22-20 za Varaždince.

Na olakšanje obiju ekipa RK Rudan nije uspio pobijediti susjede iz Rijeke (završilo je 21-21), tako da su istodobno ostanak osigurale tri momčadi – MRK Sesvete, GRK Varaždin 1930 i RK Zamet, a novi putnik za niži rang su labinski rukometaši.

U zadnjem kolu dočekujemo posljednjeplasirani RK Rudar – utakmica se igra u subotu (1.6.) s početkom u 18h!

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan, Marko Pranjić; Mislav Šuker, Toni Ezgeta 3, Mislav Perković 2, Nikola Mirosavljević 2, Marko Jurakić 2, Nikola Jelovčić 1, Fran Zadro, Ivan Karlo Kuraja, Darko Mršić 4, Domagoj Potnar 1, Krešimir Krešić 3, Marko Šehić 1, Davor Gavrić 1.

Trener: Davor Dominiković


Kadeti (2002.)

Kadeti su u 29. kolu 2. HKRL središte bili bolji od RK Sloge SN. Na poluvremenu je bilo 14-12 za mlade Sesvećane, a na kraju je završilo s velikih +8. Rezultat je bio 30-22. Odličnu utakmicu odigrao je mladi kadet Mateo Gotal koji je zabio 7 golova.

MRK Sesvete: Dorijan Gavranović; Fran Sipić 2, Paskal Bačić 5, Luka Stanić 5, Ivan Marić 1, Fran Zajec 4, Ivan Fučkar 5, Mateo Gotal 7, Mihael Vrban, Luka Bogdan 1, Andrija Miličević.

Trener: Davorin Štrlek


Dječaci A (2006.)

Druga ekipa 2006. godišta odigrala je zadnju utakmicu sezone. Na domaćem terenu završilo je bez pobjednika u dvoboju s Librom Tehničar. Gosti su imali +2 na poluvremenu, a naši su rukometaši serijom 5-0 sredinom nastavka došli u prednost, ali na kraju završava 21-21.

MRK Sesvete: Roberto Zelenika; Ivan Filipović 1, Matija Hoferle 1, Paolo Marega 5, Petar Šimić, Noa Luka Lujić 5, Jakov Obad, Petar Kuraja 1, Fran Tatarević 1, Marko Matušek 6, Jakov Kus 1, Dario Forgač, Patrik Vrban, Matej Kenfelja.

Trener: Tomislav Bešlić