Naša momčad odradila je solidnu polusezonu i ostvarila gotovo sve ciljeve. U Premijer ligi dečki su odradili sve utakmice kako se od njih i očekivalo i suvereno izborili Ligu za prvaka. Ostat će žal za dramatičnim porazom od Bešiktaša i ispadanja u EHF kupu, ali našim dečkima se nema što zamjeriti. Pogotovo kada se uzme u obzir da smo veći dio prvog dijela sezone igrali bez Ivana Dumenčića, našeg najiskusnijeg igrača. Duma se napokon vraća na teren, a za klupske stranice ispričao je kako je preživio period u kojem je bio ozlijeđen.

“Oporavak od ozljede je bio dugotrajan, trebalo je vremena da ligamenti zacijele u potpunosti što malo testira i strpljenje, a to je bilo nešto na što u karijeri nisam navikao. Klub mi je, s fiziom Kercelom omogućio da oporavak bude na visokom nivou, ali na sreću sada je sve to iza mene, treninge odrađujem maksimalno i veselim se početku nove polusezone”, rekao je Dumenčić.

Kažu kako je igraču teže gledati utakmicu nego je igrati, a to nam je potvrdio i Dumenčić. Ipak, trener Vori dao mu je zadatak dok je bio ozlijeđen, a Dumenčić ga je prihvatio i odradio sa zadovoljstvom

“Svatko će reći da je puno lakše igrati nego gledati jer sa strane ne možeš pomoći. Posebno je to frustrirajuće u trenucima kada momčadi na terenu ne ide po planu a ti si nemoćan. Malo mi je olakšalo to što me je trener postavio u ulogu njegovog pomoćnika pa sam bio na klupi za vrijeme utakmica i mogao davati savjete suigračima kada je za to bilo potrebe”, ispričao je Duma i najavio drugi, ključni dio sezone:

“Cilj je u svakoj utakmici ići na pobjedu, pa gdje nas to dovede. Zadnjih godina postavili smo neke rezultatske standarde koje moramo pokušavati održavati što neće biti nimalo lako. Raspored nam nije naklonjen, odmah na otvaranju lige za prvaka imamo Nexe i Zagreb, ali osim njih, čini mi se kako će ove godine Liga za prvaka biti najjača u zadnjih nekoliko sezona i čekaju nas vrlo teške utakmice i sa Spačvom, Porečom i Varaždinom. U kupu u osmini finala imamo Rovinj gdje moramo prolaskom potvrditi tu kvalitetu više koju imamo u odnosu na njih, a nadam se onda da ćemo se nakon toga plasirati na F4, a moja je želja da i napokon prođemo tu stepenicu polufinala kupa i uđemo u finale.”