FOTO: Pixsell/Goran Stanzl

Ljubitelji rukometa u utorak su u Jelkovcu mogli pogledati fantastičnu utakmicu i uživati u pravom rukometnom spektaklu. Naša momčad ugostila je prvaka države Zagreb i pružila mu odličan otpor, ali na kraju ipak nije bilo snage za veliko iznenađenje. U utakmicu smo krenuli vrlo raspoloženo i vodili smo cijelu prvu četvrtinu utakmice. U korist nam nisu išla dva isključenja Nikole Jelovčića u samo nekoliko minuta, ali Igor Vori imao je spremno rješenje i za taj scenarij. Nažalost Zagrebu ne treba puno i u samo nekoliko minuta napravili su seriju 4-0 i odveli utakmicu na svoju stranu.

Nismo se predavali, stalno smo prijetili i Zagreb nije mogao mirno disati. Na predah se tako otišlo s dva razlike za branitelje naslova (16-18). Zagrebaši su silovito otvorili drugi dio. Za nešto više od tri minute pobjegli su na plus pet i pokazali su svoju silu. Do sredine drugog poluvremena prednost Zagreba narasla je na sedam golova (20-27) i bilo je jasno kako će Zagreb upisati bodove. Nije se tu naša momčad predala i nastavila je stvarati pritisak, ali Zagreb je došao do nove pobjede. . Završilo je 34-31 za Zagreb.

Odličan je na vratima Sesveta bio Filip Perić s 10 obrana. Po pet pogodaka dali su Davor Gavrić i Zlatko Raužan.

MRK Sesvete: Filip Perić (10), Marko Prpić (2), Leo Branko Sunajko, Aleksandar Čaprić 3, Patrik Hršak 3, Nikola Jelovčić 1, Ivan Dumenčić 4, Filip Turčić 1, Zlatko Raužan 5, Mislav Šuker 1, Davor Gavrić 5, Karlo Godec 1, Nikola Finek 2, Matej Ćuk 4, Ante Lasan, Josip Topić 1

Trener: Igor Vori