Natjecateljsku 2019. godinu prva ekipa otvorila je uvjerljivom pobjedom protiv rukometaša Gorice. Druga ekipa je u istom tonu nastavila u nedjelju protiv ZG Dubrave.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Premijerna utakmica u dvorani SŠ Jelkovec prošla je odlično. Pred gotovo punom dvoranom upisana je pobjeda protiv susjeda iz Velike Gorice u 13. kolu Premijer lige.

Gosti su poveli 3-2 u 4. minuti, a kasnije se ispostavilo da im je to bilo jedino vodstvo na utakmici. Konce igre preuzeli su Sesvećani i odličnom igrom u oba smjera osigurali značajnih +6 na poluvremenu. U nastavku su Goričani zabili dva vezana gola i smanjili svoj zaostatak na -4, ali više od toga nisu mogli. Ritam igre rukometaša Davora Dominikovića nije pao ni u drugom dijelu utakmice te je u konačnici upisana pobjeda rezultatom 35-24, iako je u jednom trenutku bilo čak i +13.

Osim dobre obrane, veseli i da je igra u napadu bila na visokoj razini te činjenica da se čak 14 igrača upisalo u listu strijelaca (uključujući i vratara Ivana Panjana). Najbolji strijelac utakmice bio je Leon Strbad s 8 postignutih golova.

Idućeg vikenda čeka nas teško gostovanje u Vinkovcima kod RK Spačve, a nakon 13. kola i dalje smo na 5. mjestu s 14 osvojenih bodova. S bodom više na 4. mjestu se nalazi RK Rudan, a prve tri pozicije i dalje drže Dubrava, Poreč i Umag.

 

MRK Sesvete: Ivan Panjan 1, Matej Mudrinjak; Neven Grgurić 2, Mislav Šuker 1, Marko Mihaljević 2, Marko Šehić 5, Toni Ezgeta 3, Mislav Perković 1, Nikola Mirosavljević 3, Patrik Gramnjak 1, Marko Jurakić, Vito Bahtijarević 2, Darko Mršić 3, David Kocen 2, Krešimir Krešić 1, Leon Strbad 8.

Trener: Davor Dominiković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Druga ekipa je u proljetni dio sezone ušla s pobjedom u gostima. U susjedskom derbiju rukometaši Davorina Štrleka odmjerili su snage sa ZG Dubravom. Prvih 15 minuta rezultat je bio u egalu, a zatim naši rukometaši odlaze na tri gola prednosti, koliko je u konačnici i završilo prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme igralo se gol za gol i prednost Sesvećana se kretala između 2 i 4 gola, a na kraju je bez veće drame utakmica privedena kraju rezultatom 28-24. Utakmica je bilo vrlo borbena i nabijena emocijama, a bodovi zasluženo idu doma u Sesvete. David Kocen je predvodio listu strijelaca u našim redovima sa 7 golova, dok su Davor Gavrić i Vlado Raos postigli svaki po 5 golova, od kojih su neki bili izuzetno atraktivni. Siguran na golu je bio Marko Pranjić, a pohvalimo i Domagoja Sedinića koji je obranio sedmerac pred kraj utakmice kada su gosti prijetili odvesti utakmicu u nemirne vode.

Nakon 14. kola skočili smo za jedno mjesto i trenutno držimo 4. mjesto s 19 osvojenih bodova, koliko ima i treća Ivančica te peti Varaždin 2.

 

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Domagoj Sedinić; Šimun Milešić 3, Fran Zadro 1, Luka Petej, Ante Tomić 1, Dino Hrnić 2, Matej Jurić 1, Patrik Gramnjak 2, Davor Gavrić 5, Vlado Raos 5, David Kocen 7, Lorenc Ancić 1.

Trener: Davorin Štrlek


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci B (2008.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U proljetnom dijelu se liga dječaka 2008. godište dijeli na 1. HRLDB središte i 2. HRLDB središte. Naša prva ekipa izborila je nastup u 1. HRLDB središte te je u prvoj utakmici upisala pobjedu u gostima kod Dugog Sela rezultatom 21-18.