Nakon što smo prošlog vikenda igrali na pet gostovanja, ovog vikenda (27./28.2.) svih pet utakmica igrali smo u Gimnaziji Sesvete. Prvi su na teren izašli dečki iz druge ekipe koji su bili uvjerljivi protiv Bedekovčine u Međužupanijskoj ligi (48-27), a nakon njih je prva ekipa s +11 svladala Rovinj i nastavila pobjednički niz. Dječaci 2004. godište u susjedskom derbiju bili su bolji od ZG Dubrave (31-10), a kadeti su porazili Slogu Novoselec-Križ. Jedini poraz upisali su dječaci 2002. godište – bolji su bili dečki iz Trnja 2.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U najzanimljivijoj utakmici 14. kola 2. HRL zapad Sesvete su ugostile Rovinj. U prvom dvoboju u 3. kolu Istrijani su uvjerljivo slavili rezultatom 30-21 što je dodatno motiviralo naše rukometaše da dokažu da je to bio samo loš dan. Utakmica je otvorena vrlo dobro (10-6), no gosti su se u 23. minuti približili na samo -1, zbog čega je trener Zvonimir Bilić bio primoran zvati minutu odmora. Do kraja poluvremena primili smo samo dva gola, a postigli pet i na odmor otišli sa 16-12. Luka Šare i Neven Grgurić predvodili su obranu koja je bila odlična u prvom poluvremenu. Do 38. minute prednost je narasla na +7 (21-14), čime je pitanje pobjednika praktički riješeno. Do kraja su svi igrači dobili priliku, a zadnjih 20 minuta Matej Grubišić je odradio fantastično, slično kao prvih 20 minuta protiv ZG Dubrave, i imao debelo preko 50% obrana. Najbolji strijelac u našim redovima bio je Darko Mršić sa 6 pogodaka.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 3, Matija Rodić 3, Luka Ćosić 4, Krešimir Malbašić 1, Mario Lacković 3, Marko Punčec 5, Josip Mijo Jurić 2, Ivan Ćurković 2, Klaudio Hranjec, Mislav Zadro 1, Luka Šare 3, Roko Glasnović 1, Darko Mršić 6.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U utakmici 15. kola Međužupanijske lige naša druga ekipa bila je favorit u dvoboju s Bedekovčinom. Konačan rezultat (48-27) to i potvrđuje. Utakmica je od prve do zadnje minute bila u znaku samo jedne momčadi, a to su bili naši dečki. Svi igrači u zapisniku su se upisali u strijelce, a najviše je zabio Romano Dizdar (9), dok je Antonio Smodlaka dodao 6.

MRK Sesvete: Filip Maloča, Matija Prebežić, Matija Starčević, Tomislav Lauš 2, Romano Dizdar 9, Zvonimir Mišar 5, Franjo Brzović 3, Klaudio Hranjec 3, Mislav Zadro 3, Ivan Karlo Kuraja 3, Braslav Bradić 3, Ivan Ćurić 3, Ante Tomić 5, Antonio Smodlaka 6, Nenad Radočaj 2, Petar Topić 1.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 13. kolu 2. HKRL središte dečki Josipa Cvetkovića ugostili su vršnjake iz RK Sloga Novoselec-Križ. Gosti su na utakmicu došli sa samo šest igrača i golmanom, a polovica igrača mlađe je od 2000. godišta. U samoj utakmici nije bilo posebnih uzbuđenja, pogotovo nakon što je gostujući igrač Karlo Kiš na početku utakmice dobio nezgodan udarac i završio na šivanju, te su stoga gosti igrali sa samo šest igrača u terenu. Konačan rezultat glasi 37-12, a Ante Šola je zabio 9 pogodaka i bio najbolji strijelac na utakmici, dok je Ante Tomić postigao 7.

MRK Sesvete: Marko Pezo, Ivan Antunović, Bruno Hranjec 6, Nikola Brdarić 3, Ivan Karlo Kuraja, Ante Šola 9, Filip Škrlec 5, Ante Tomić 7, Mateo Benčak 5, Fran Žganec 2.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2002.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 15. kolu lige za 2002. godište ugostili smo drugu ekipu Trnja. Gosti su na kraju slavili 31-21, iako su na poluvremenu vodili samo 15-13. Polovica naših igrača neposredno prije toga odigralo je utakmicu u 2004. godištu, što se odrazilo padom snage u drugom poluvremenu. Najbolji strijelac utakmice bio je pivot Roberto Meničanin s 10 pogodaka, dok je vrlo dobar bio i Luka Žmegač sa 6.

MRK Sesvete: Patrik Potlaček, Ante Šekelja, Marko Jurkić 1, Sven Ivan Lukšić, Luka Stanić 1, Ivan Marić, Borna Šnjarić, Roberto Meničanin 10, Ante Marinić, Mateo Gotal 1, Filip Akrapović 2, Ante Bajan, Luka Žmegač 6.

Trener: Matija Rodić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci B (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U trećoj utakmici protiv susjeda iz Dubrave – treća pobjeda. Nakon što smo dva puta bili bolji od ZG Dubrave u prvom dijelu sezone, opet smo se susreli u 4. kolu 1. kvalitetne lige za Dječake B. Gosti su vodili 3-2, ali nakon toga više nisu dolazili u vodstvo, a naši dečki 2004. godište odigrali su vrlo borbeno u obrani i kvalitetno u napadu za konačnih 31-10. Najbolji strijelac bio je Ante Šekelja sa 6 postignutih golova, a čak 11 igrača upisalo se na listu strijelaca. Odličan na golu bio je Nikola Kahlina.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Ante Šekelja 6, Noa Ćurković 1, Sven Ivan Lukšić 4, Luka Stanić 5, Ivan Marić 1, Borna Šnjarić 2, Gabrijel Jurković 1, Josip Tomić 2, Ante Marinić, Antonio Glavaš, Mateo Gotal 4, Damjan Jukić, Karlo Kršak 4, Karlo Domazet 1.

Trener: Robert Lazić