U subotu (31.8.) održan je mali prijateljski turnir između tri kluba. Naš klub je bio domaćin premijerligašu iz Bjelovara i prvoligašu iz Ivanića. Utakmice su poslužile trenerima za uigravanje momčadi uoči natjecateljskih utakmica koje su na rasporedu u drugom dijelu rujna. Na koncu su naši rukometaši upisali pobjede u obje utakmice.

Prvi su na teren stupili naši rukometaši i rukometaši MRK Ivanića. Gosti su bolje otvorili susret i koristili naše greške u napadu preko polukontri i kontri. U 15. minuti na teren izlaze pretežito juniori koji odlično igraju u obrani i rade preokret te se na poluvrijeme odlazi s našim vodstvom 13-11. U drugom dijelu smo kontrolirali rezultat, a opet su zadnjih 15 minuta odlično odradili mlađi igrači i utakmicu priveli kraju rezultatom 33-25.

MRK Sesvete: Ivan Panjan, Marko Pranjić; Leon Strbad, Mislav Perković 3, Fran Zadro 3, Marko Jurakić 1, Darko Krndelj 1, Daniel Vusić 5, Ivan Karlo Kuraja 1, Davor Gavrić 2, Patrik Gramnjak 3, Ivan Rukavina 1, Vlado Raos 3, Krešimir Krešić 4, Jakov Jelovčić 3, Ante Tomić, Danijel Papić, Mislav Šuker 3.

U drugoj utakmici su Bjelovarci bili bolji od Ivanića rezultatom 29-26, a nakon toga se u 20h igrala posljednja utakmica dana – MRK Sesvete protiv RK Bjelovara. Utakmica je bila prilično izjednačena od početka do kraja, s tim da su naši rukometaši do 45. minute stalno stizali zaostatak od 1-2 gola. U zadnjih 15 minuta odigrali smo nešto bolje i na koncu slavili rezultatom 30-29. Utakmica je bila pripremnog karaktera i oba trenera su dosta rotirala i minutažu dala svim igračima. Ipak, istaknimo kako je najraspoloženiji bio naš Krešimir Krešić s 11 pogodaka.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Leon Strbad 2, Mislav Perković 3, Marko Jurakić 2, Darko Krndelj 4, Ivan Matić, Daniel Vusić 1, Ivan Karlo Kuraja, Davor Gavrić, Darko Mršić 1, Ivan Rukavina 1, Krešimir Krešić 11, Martin Vrpoljac 1, Danijel Papić 2, Marko Šehić 1, Mislav Šuker.