U zadnjem kolu 2. HRL zapad gostovali smo u Rijeci kod RK Trsata i upisali pobjedu, a tijekom prošlog tjedna druga ekipa slavila je u derbiju protiv VERN’-a. Kadeti su odigrali svoju zadnju utakmicu u mlađim dobnim uzrastima i uvjerljivo porazili MRK Metalac.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Zadnje kolo 2. HRL zapad igrali smo u dvorani Dinko Lukarić u riječkom kvartu Kozala. Domaćin je bio RK Trsat kojemu bi pobjeda u utakmici donijela izravan plasman u 1. HRL jug iduće sezone, dok bi poraz značio dodatne kvalifikacije. Dečki Zvonimira Bilića odigrali su sportski i ozbiljno do kraja, iako utakmica nije imala rezultatski značaj. U Rijeku se putovalo bez Luke Ćosića koji se razbolio i pivota Nenada Radočaja. Do 20. minute smo poveli 7-13, ali zatim je “crna rupa” s naše strane omogućila domaćem sastavu da dođe do izjednačenja (13-13), ali ipak pred kraj poluvremena opet preuzimamo vodstvo i na odmor odlazimo s prednošću od 2 gola. U nastavku se održala razlika i kako se bližio kraj i povećavala te je na kraju završilo 26-32 u našu korist. Najraspoloženiji igrač među našim rukometašima bio je Marko Punčec sa 7 postignutih golova, a po 4 gola su postigli Ivan Ćurković, Krešimir Malbašić i Darko Mršić. Na vratima je vrlo dobar bio Aleksandar Mateša.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 3, Matija Rodić 1, Krešimir Malbašić 4, Mario Lacković 2, Marko Punčec 7, Josip Mijo Jurić 2, Ivan Ćurković 4, Luka Šare 3, Roko Glasnović 2, Darko Mršić 4.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Derbi kola u Međužupanijskoj ligi igrali su naši dečki iz druge ekipe kod ARK VERN’. Utakmica se igrala u četvrtak (28.4.) u dvorani Kineziološkog fakulteta, a ulog je bio velik za obje ekipe – domaćinu je bilo bitno osigurati treće mjesto u ligi, a našoj drugoj ekipi ostati u utrci za prvo mjesto s Librom Tehničar. Trener Josip Cvetković dobro je pripremio utakmicu, a igrači su na terenu bili izuzetno motivirani, a sve je to rezultiralo odličnom utakmicom. Do poluvremena smo imali vodstvo 10-13, a u nastavku su se rukometaši VERN’-a približili u dva navrata na -1, ali više od toga nisu mogli. Prednost je prema kraju utakmice rasla do 5 razlike, ali pred kraj domaćini opet smanjuju te utakmica završava 25-28. Posebno raspoložen bio je Klaudio Hranjec koji je 8 puta tresao mrežu protivnika, dok je iskusni Romano Dizdar postigao 6 pogodaka i odlično surađivao s Hranjecom na lijevom krilom.

MRK Sesvete: Filip Maloča, Matija Prebežić, Matija Starčević, Bruno Hranjec, Romano Dizdar 6, Zvonimir Mišar, Matija Geštakovski, Mislav Zadro 3, Mislav Ivanković, Braslav Bradić 2, Ivan Ćurić 3, Klaudio Hranjec 8, Luka Franjić Martin, Ivan Cvetković 2, Franjo Brzović 4.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti (1998.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U zadnjoj utakmici sezone za kadete i u zadnjoj utakmici generacije 1998. godište u natjecanjima mlađih dobnih skupina gostovali smo kod MRK Metalca. Obje ekipe su na utakmicu došle samo s 8 igrača, a trener Robert Lazić na raspolaganju je imao šest igrača i dva vratara. Od početka do kraja naši kadeti su pokazali nadmoć nad mlađom ekipom Metalca i na kraju upisali veliku pobjedu (41-15). Svi igrači su se upisali u strijelce, a Bruno Hranjec se istaknuo s 13 postigutih pogodaka. Osam pogodaka dodao je Ivan Karlo Kuraja, a pivot Luka Franjić Martin 7.

MRK Sesvete: Marko Pezo, Ivan Antunović, Bruno Hranjec 13, Nikola Brdarić 5, Ivan Karlo Kuraja 8, Ante Tomić 6, Luka Franjić Martin 7, Fran Žganec 2.

Trener: Robert Lazić