Drugi dio proljetnog dijela 2. HRL zapad počeo je domaćom utakmicom (13.2.) protiv ZG Dubrave. Naši dečki su opravdali status favorita te pred više od 100 gledatelja upisali uvjerljivu pobjedu (34-25). Odmah nakon seniorske utakmice na parket su izašli dječaci 2004. godište koji su ugostili vršnjake iz PPD Zagreba.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U prvoj utakmici u 2016. godini ugostili smo ZG Dubravu koja se nalazi na 10. mjestu s 5 osvojenih bodova. Prva utakmica igrana krajem rujna 2015. godine završila je našom pobjedom od 25-19. Utakmica je počela vrlo dobro za našu ekipu, a Matej Grubišić bio je odličan te je u prvih 20 minuta primio samo 4 pogotka. Pred kraj poluvremena prednost je rasla i do +9 (14-5), ali na odmor se otišlo ipak s rezultatom 14-7. U nastavku su gosti smanjili na 18-13, ali drame do kraja nije bilo te je utakmica rutinski privedena kraju za konačnih 34-25. Na desnom krilu debitirao je Marko Punčec koji je bio odličan sa 6 golova, a igrao je drugo poluvrijeme, dok je kapetan Mario Lacković igrao prvih 30 minuta. Nakon gotovo tri mjeseca na teren se vratio i Luka Ćosić koji je zabio također 6 pogodaka, a najbolji strijelac utakmice bio je Neven Grgurić s 8 golova.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 8, Matija Rodić 3, Luka Ćosić 6, Krešimir Malbašić, Mario Lacković 2, Josip Mijo Jurić, Ivan Ćurković 4, Mislav Zadro, Luka Šare 1, Roko Glasnović 1, Darko Mršić 3.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci B (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 2. kolu 1. kvalitetne lige za Dječake B ugostili smo PPD Zagreb. U prvom dijelu sezone Zagrebaši su nas uvjerljivo porazili 27-9. U prvom poluvremenu nije bilo puno pogodaka te je završilo 10-6 za goste. U nastavku su priliku dobili svi igrači u obje ekipe te je utakmica završila rezultatom 12-28 za goste. Najbolji strijelac utakmice bio je Tin Baković s 10 golova, a u našim redovima najviše je dao Mateo Gotal – 4 pogotka, dok je i Ante Šekelja bio vrlo dobar s 3 pogotka.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Ante Šekelja 3, Noa Ćurković 2, Sven Ivan Lukšić, Luka Stanić, Ivan Marić 1, Borna Šnjarić 1, Borna Marko Brekalo, Gabrijel Jurković, Josip Tomić 1, Ante Marinić, Mateo Gotal 4, Stjepan Kovačić, Karlo Kršak, Karlo Domazet.

Trener: Robert Lazić