FOTO: Katal Media

Pobjedom protiv Bjelin Spačve Vinkovci završena je još jedna rukometna sezona. Prije utakmica naša kadetska momčad dobila je pljesak publike, ali i fotografiju s proslave naslova prvaka. Ovim putem još jednom čestitamo našim zlatnim kadetima.

Naša momčad upisala je uvjerljivu pobjedu i pokazala svu svoju moć u posljednjem kolu. Momčad Igora Vorija slavila je 37-21 u utakmici koja je od prve do zadnje minute pripala našim rukometašima. Utakmicu smo otvorili odlično i odmah najavili kako neće biti potrebe za dodatnim dvobojima.

Već nakon pet minuta naša momčad imala je prednost 6-0. Matej Ćuk odlično je otvorio susret i zabio tri gola u samo dvije minute. Gosti svoj prvi gol postižu u šestoj minuti. Nakon deset minuta igre na semaforu je stajalo 10-2 za naše rukometaše. Samo četiri minute nakon naša prednost skočila je na deset razlike kada je Patrik Hršak zabio za 12-2. Gosti su na treći gol čekali do 17 minute što dovoljno govori o našoj čvrstoj obrani. Do odmora su naši rukometaši zabili 20 golova, a gosti samo šest i već nakon 30 minuta pitanje pobjednika bilo je riješeno.

Do kraja utakmice naša momčad održavala je prednost, ali ni u jednom trenutku nije se opustila i dopustila gostima iz Vinkovaca da dovedu rezultat u pitanje. Svi igrači osim obrambenih specijalista Davida Štrkovića i kapetana Šukera zabili su gol.

Prvo ime utakmice bio je Patrik Hršak s devet golova, dok je Matej Ćuk zabio osam. Odličnu rolu na golu odradili su Filip Perić koji je skupio osam obrana i Marko Prpić koji je obranio deset lopti.