U susjedskom derbiju protiv Dubrave slavili smo rezultatom 34:24, a sjajnu utakmicu odigrao je Darko Krndelj

PRVA EKIPA

Utakmice 5. kola Premijer lige igraju se narednog vikenda, međutim zbog toga što u nedjelju igramo četvrtfinale europskog kupa, ova prvenstvena odigrana je u utorak navečer u dvorani Jelkovec.

Mlada momčad iz Dubrave dobro se držala prvih dvadesetak minuta.Vodili smo od početka, ali nismo imali razliku koja bi nam dopustila da se opustimo. Tek u samoj završnici prvoga dijela, serijom od tri pogotka zaredom, dolazimo na plus četiri i odlazimo na predah s rezultatom 14:10.

Sjajan ulazak u drugo poluvrijeme imao je sastav Silvija Ivandije. Već nakon devet minuta, udvostručili su dečki svoju prednost s poluvremena (21:13) i otvorili prostor treneru za rotaciju cjelokupne momčadi.

Sesvećani su u istom ritmu, čvrsto i odgovorno odigrali do kraja. Stoga, konačnih deset razlike nije nikakvo iznenađenje nego potvrda dobre forme. Konačan rezultat bio je 34:24. Sjajno je to saznanje uoči europskog ispita u nedjelju protiv norveškog Naerboa.

Ukupno 12 obrana imali su domaći vratari Perić i Purić, po šest svaki. U strijelce su se upisali svi osim Šukera i golmana Perića, čak je i Purić postigo pogodak na prazan gol protivnika, a najbolji je u redovima pobjednika bio Darko Krndelj s osam pogodaka.

MRK Sesvete: Filip Perić 6/18, Stipe Purić 6/17; Aleksandar Čaprić 1, Darko Krndelj 8, Nikola Jelovčić 1, Zlatko Raužan 3, Ivan Dumenčić 3, Stipe Purić 1, Daniel Vusić 3, Filip Turčić 1, Patrik Hršak 1, Mislav Šuker, Mario Zakić 2, Davor Gavrić 2, Fran Zovak, David Štrković 3, Leon Lukačec 5

Trener: Silvio Ivandija