U 1. kolu Kupa Hrvatske na domaćem terenu smo porazili ekipu Gorice s visokih +14. Ekipa, koja inače igra Premijer ligu, došla je bez nekoliko prvotimaca, ali i u sastavu Sesveta nije bilo Luke Ćosića te Nikole Mirosavljevića koji će se terena duže izbivati nakon ozljede koljena u Međužupanijskoj ligi.

Gosti su utakmicu otvorili s 3-0, ali nakon toga slijedi naša serija od 12-2 i dolazi se na +7 već u 11. minuti. Do poluvremena se igralo gol za gol te je na semaforu pisalo 18-9. U nastavku su priliku dobili i igrači koji nisu imali previše prilike za igru u ligaškim utakmicama te su svoju minutažu dobro iskoristili. Konačan rezultat glasi 37-23. Najbolji strijelac u redovima Sesveta bio je Mario Lacković koji je zabio 8 pogodaka uz samo dva promašaja. Neven Grgurić zabio je 7, a pivot Krešimir Malbašić 6 golova. Vratari su također bili raspoloženi, a najviše problema zadao im je Lucian Bura, najbolji strijelac gostiju, s 11 pogodaka.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 7, Matija Rodić 4, Krešimir Malbašić 6, Mario Lacković 8, Ivan Ćurković 5, Ivan Ćurić 2, Mislav Zadro 2, Luka Šare 1, Roko Glasnović, Darko Mršić.

Trener: Zvonimir Bilić