Proteklog vikenda je čak šest naših ekipa izašlo na parket. Prva ekipa nažalost je ostala bez bodova u Dugom Selu (30-31), dok je druga ekipa na domaćem terenu porazila RK Jamnicu. Kadeti su startali s pobjedom u Križu, dok su mlađi kadeti poraženi u Petrinji (16-25). Obje ekipe 2004. godišta poražene su od PPD Zagreba.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na prvom gostovanju u 1. HRL sjever doživjeli smo neugodan poraz od Dugog Sela. Utakmicu smo otvorili odlično uz nekoliko obrana Mateja Mudrinjaka i brzih rješenja u napadu te je nakon 7 minuta igre na semaforu stajalo 0-5 u našu korist. No nakon toga se budi domaći sastav i prvo izjednačuje (5-5), a zatim i prelazi u vodstvo koje se zadržalo do poluvremena (15-13). U nastavku smo u dva navrata dolazili na gol zaostatka, ali na kraju nismo uspjeli doći do preokreta i osvojiti bodove u Dugom Selu. Završilo je 31-30 za dečke Zvonka Kaleba. U našim redovima po 7 pogodaka zabili su Matija Rodić, Luka Vinković i Darko Mršić, dok su za domaćine najefikasniji bili Kevin Lind i Marko Mihaljević s 8 pogodaka.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Aleksandar Mateša, Filip Maloča, Neven Grgurić 1, Matija Rodić 7, Krešimir Malbašić, Mario Lacković, Matej Semren 2, Marko Punčec 4, Ivan Ćurković 1, Valentino Valentaković, Mislav Zadro, Luka Vinković 7, Nenad Radočaj, Roko Glasnović 1, Darko Mršić 7.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U utakmici 3. kola druga ekipa ugostila je RK Jamnicu. Nakon poraza u gostima kod Maksimir Pastele 2, pobjeda je bila bitna za samopouzdanje uoči nastavka natjecanja. To se i dogodilo – na kraju su naši dečki uz visoki trkački tempo nadjačali goste iz Pisarovine i na kraju slavili 33-21. U gostujućem sastavu nastupio je naš bivši igrač Igor Trpimir Modrić, a nakon godine dana izbivanja zbog ozljeda na teren su se vratili Nikola Mirosavljević i Karlo Barberić. Obojica su odradili odlične utakmice – Karlo je zaključao svoja vrata, dok je Nikola u napadu čak 14 puta tresao mrežu protivnika.

MRK Sesvete: Domagoj Sedinić, Karlo Barberić, Bruno Hranjec 2, Nikola Brdarić, Fran Zadro, Hrvoje Mandarić, Mislav Zadro 3, Ivan Karlo Kuraja 6, Nikola Mirosavljević 14, Filip Škrlec 1, Braslav Bradić 2, Ivan Ćurić, Ante Tomić 3, Luka Franjić Martin 2.

Trener: Davorin Štrlek / Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti (2000.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U nedjelju je počela i kadetska liga, a naši dečki gostovali su u Križu kod Sloge. U prvo poluvrijeme ušli smo preopušteno te se na odmor otišlo s vodstvom 13-10, dok su dečki u nastavku “ubacili u višu brzinu” i na kraju slavili rezultatom 33-21 (identičnim rezultatom kojim je druga ekipa pobijedila RK Jamnicu). Fran Zadro bio je najbolji strijelac utakmice s 12 pogodaka, dok je Mihael Vulje zabio 7.

MRK Sesvete: Domagoj Sedinić, Patrik Potlaček, Fran Zadro 12, Šimun Milešić 4, Mihael Vulje 7, Patrik Gramnjak 6, Luka Žmegač, Ante Bajan, Marko Kovačević 2, Filip Petrović 2.

Trener: Davorin Štrlek


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Mlađi kadeti (2002.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 2. kolu 2. HMKRL središte mlađi kadeti su gostovali u Petrinji. U sastavu su u većini bili dečki 2004. godište i mlađi, a to se na kraju odrazilo i na rezultatu. Na poluvremenu su domaćini vodili 12-5, da bi na kraju utakmica završila 25-16. Najbolji strijelac u našim redovima bio je pivot Ivan Marić, dok je lijevi vanjski Luka Žmegač zabio 3.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Patrik Potlaček, Ante Šekelja 1, Noa Ćurković, Sven Ivan Lukšić, Luka Stanić 2, Ivan Marić 8, Borna Šnjarić, Petar Šarčević 1, Josip Tomić 1, Tvrtko Kuraja, Karlo Domazet, Luka Žmegač.

Trener: Robert Lazić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U nedjelju su na rasporedu bile utakmice 1. HRLDA središte i 2. HRLDA središte, a naše dvije ekipe sučelile su se s vršnjacima iz PPD Zagreba. Najprije su na teren izašle prve ekipe, a naši dečki su pružili odličan otpor aktualnom doprvaku države i na kraju upisali poraz od 18-22. Najbolji strijelci u našim redovima bili su Ivan Marić s 5 pogodaka te Josip Tomić i Luka Stanić s 4 pogotka.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Ante Marinić, Ante Šekelja 1, Noa Ćurković, Sven Ivan Lukšić, Luka Stanić 4, Ivan Marić 5, Borna Šnjarić, Borna Marko Brekalo, Josip Tomić 4, Tvrtko Kuraja 1, Mateo Gotal 3,  Karlo Kršak, Karlo Domazet, Mateo Sliško, Igor Ravlić.

Trener: Josip Cvetković

U drugoj utakmici opet su Zagrebaši izašli kao pobjednici – također s 4 razlike. Završilo je 18-14 za goste, a Ivan Marić je još jednom bio najbolji strijelac u našim redovima – ovoga puta zabio je 4 gola.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Ante Marinić, Ante Šekelja 2, Noa Ćurković 1, Sven Ivan Lukšić, Luka Stanić 2, Ivan Marić 4, Borna Šnjarić, Borna Marko Brekalo 1, Josip Tomić, Tvrtko Kuraja, Mateo Gotal 2,  Karlo Kršak 1, Karlo Domazet, Mateo Sliško 1, Igor Ravlić.