U osmini finala Kupa Hrvatske ugostili smo viceprvaka države i člana SEHA lige – našički Nexe.

Utakmicu smo, pred punom dvoranom SŠ Jelkovec, otvorili s 2-0, ali gosti su brzo preuzeli kontrolu i poveli s četiri gola prednosti. U 27. minuti smo smanjili na 7-9, a na odmor se otišlo s rezultatom 8-11. U prvih deset minuta drugog poluvremena nastavili smo s dobrom obranom, a zaostatak je i dalje iznosio kao i nakon prvog poluvremena (11-14). Zatim je uslijedio period u kojem smo napravili nekoliko grešaka u napadu koje su iskusni Našičani iskoristili i lakim golovima otišli na nedostižnih osam razlike (13-21). Do kraja utakmice Nexe nije ispustio prednost i utakmica završava pobjedom gostiju rezultatom 20-28.

Najbolji strijelac utakmice bio je naš Darko Krndelj koji je postigao šest golova, dok je za goste Tomi Vozab zabio četiri puta. Za RK Nexe je igrao i srednji vanjski Ivan Dumenčić koji je prve rukometne korake napravio upravo u našem klubu, a rukometno se razvio u RK Dubravi.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan 1; Leon Strbad, Mislav Perković, Marko Jurakić 2, Darko Krndelj, Ivan Matić 1, Daniel Vusić 2, Ivan Rukavina 1, Darko Mršić 1, Vito Bahtijarević, Dominik Mišković, Danijel Papić 1, Domagoj Potnar 2, Mislav Šuker.

Trener: Silvio Ivandija