Prva ekipa dobro je parirala Zametu do 45. minute utakmice, a zatim je domaći sastav preuzeo kontrolu nad utakmicom i zasluženo slavio u 7. kolu Lige za ostanak. Druga ekipa je završila svoj debitantski nastup u 2. HRL sjever na odličnom 4. mjestu.

.

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na gostovanju u Velikoj Gorici ozlijedio se kapetan Neven Grgurić te će propustiti ostatak sezone, čime se pridružio Viti Bahtijareviću, Filipu Curišu i Luki Ćosiću. Nakon dugog vremena na teren se vratio Domagoj Potnar i na gostovanju kod Zameta u 7. kolu Lige za ostanak debitirao u dresu Sesveta, a na terene se vratio i Ivan Karlo Kuraja.

Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, a nakon pola sata prednost je bila na našoj strani (14-13). Prvih 15 minuta drugog dijela nastavilo se u istom ritmu, a zatim su se rukometaši Zameta odvojili na prednost od četiri gola i riješili pitanje pobjednika. U 36. minuti smo vodili 18-16, ali nakon toga Riječani rade seriju 14-6 i zasluženo dolaze do pobjede rezultatom 33-29.

Za tjedan dana dočekujemo rukometaše Rudana iz Labina, a pobjeda je imperativ ukoliko želimo ostati članovi Premijer lige i iduće sezone.

Strijelce je u našim redovima predvodio Darko Mršić sa 7 golova, dok ga je s pet golova pratio Mislav Perković.

MRK Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Marko Mihaljević 2, Mislav Šuker, Marko Šehić 4, Toni Ezgeta 4, Mislav Perković 5, Nikola Mirosavljević, Marko Jurakić 4, Nikola Jelovčić, Ivan Karlo Kuraja, Darko Mršić 7, Leon Strbad, Krešimir Krešić 3, Domagoj Potnar, Davor Gavrić.

Trener: Davor Dominiković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Druga ekipa je debitantsku sezonu u 2. HRL sjever završila na odličnom 4. mjestu 2. HRL sjever. U goste su stigli rukometaši RK Ivančice koji su u prvi dio sezone odradili odlično, no u drugom dijelu su posustali.

Na odmor se otišlo s 15-15, ali odlična serija početkom drugog poluvremena osigurala je da bodovi ostanu u Sesvetama. Stvorena je razlika koja je dosegla i +11, ali na kraju utakmica završava 37-27 u našu korist.

Cijela momčad je bila vrlo razigrana i efikasna, a Vlado Raos i Fran Zadro su sa 6 pogodaka bili najbolji strijelci utakmcie.

MRK Sesvete: Marko Pranjić, Vilim Dumbović; Fran Sipić, Jakov Jelovčić 2, Lorenc Ancić 4, Ante Tomić 2, Marko Velić 1, Ivan Fučkar, Nikola Jelovčić 3, Dino Hrnić 2, Patrik Gramnjak 5, Mihael Vulje 1, Fran Zadro 6, Vlado Raos 6, David Kocen 3, Paskal Bačić 2.

Trener: Davorin Štrlek


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti (2002.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Kadeti su u 27. kolu 2. HKRL središte poražni na gostovanju kod Ivanića. Ivanić je odigrao bolje i zasluženo imao prednost 13-10. U drugom poluvremenu naši rukometaši se nisu uspjeli utakmicu vratiti u neizvjesne vode i u konačnici su protivnici mirno utakmicu priveli kraju i pobijedili 26-21.

MRK Sesvete: Dorijan Gavranović; Fran Sipić 6, Paskal Bačić 5, Luka Bogdan 1, Fran Zajec 4, Ivan Fučkar 6, Tvrtko Kuraja, Mihael Vrban, Nikola Marohnić.

Trener: Davorin Štrlek


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2006.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Rukometaši Rudara bili su prejaki za naše rukometaše u 25. kolu 1. HRLDA središte. Već na poluvremenu je bilo 18-7 za domaći sastav, a na kraju je završilo 28-20. Josip Tomić bio je najbolji strijelac momčadi sa 6 pogodaka.

MRK Sesvete: Noa Klarić, Roberto Zelenika; Petar Filipović 2, Karlo Antunović, Luka Bosančić 2, Luka Pavić 1, Matija Hoferle, Ivan Bajan 4, Paolo Marega 2, Noa Luka Lujić, Jakov Obad, Luka Horvat 2, Marko Matušek 1, Josip Tomić 6.

Trener: Tomislav Bešlić