Ponovno nije bilo odmora za našu prvu ekipu. U prepunoj dvorani Jelkovec, naša momčad poražena je od branitelja naslova. PPD Zagreb bio je prejak za našu ekipu. Zagrebaši su vrlo ozbiljno ušli u susret i stoga ne čudi da su već u 9. minuti bili na plus četiri (5:9). Ali, onda momčad Silvija Ivandije pokazuje svoju kvalitetu i zabija četiri pogotka zaredom pa tri minute poslije imamo izjednačenje (9:9). Plinari su ipak, čuvali svoje vodstvo od jednog ili dva pogotka, sve do 23. minute. Tada je momčad Slavka Goluže povezala četiri pogotka zaredom i pobjegla na plus četiri (14:18). Tom razlikom otišlo se i na predah, s tim da je rezultat bio 16:20.

Trud naše momčadi bio je fantastičan i pokazali smo veliku želju s obzirom na zgusnuti raspored. Ali, PPD je na iskustvo održavao razliku i trošio vrijeme. Ključni trenuci bili su između 40. i 48. minute kada su gosti napravili niz od 2:6, pobjegli na osam razlike i rutinski priveli susret kraju. S pet pogodaka iz pet pokušaja Zlatko Raužan bio je prvi strijelac u redovima Sesveta.

MRK Sesvete: Filip Perić (4), Stipe Purić (6); Aleksandar Čaprić 3, Darko Krndelj 1, Nikola Jelovčić, Zlatko Raužan 5, Ivan Dumenčić 3 (2), Daniel Vusić 1, Filip Turčić 1, Patrik Hršak 3, Mislav Šuker 1, Mario Zakić 1, Davor Gavrić 4, David Štrković, Nikola Finek 4 i Leon Lukačec 1

Trener: Silvio Ivandija