Nakon osam kola Premijer lige došlo je vrijeme za reprezentativno okupljanje. Čak 19 Sesvećana, igrača i članova stručnog stožera, našla su se na tri popisa selekcija.

Izbornik Hrvatske Goran Perkovac objavio je popis od 35 igrača na koje računa da su spremni obući dres reprezentacije. Na popisu su se nalazi naš lijevi vanjski Patrik Hršak, dok su na pričuvnom popisu pivot Zlatko Raužan i mladi lijevi vanjski Aleksandar Čaprić. Glavni fizioterapeut reprezentacije je Željko Kercel, a okupljanje će biti 30.10.2023 u 10 sati u hotelu Zonar.

Izbornik kadetske reprezentacije Ivan Dragić objavio je popis igrača na koje računa odlazak na turninr u Francusku. Na ovu akciju izbornik Dragić pozvao je vratara Lea Branka Sunajka, lijevog vanjskog Josipa Tomića i pivota Antu Lasana iz redova našeg kluba. Na pričuvnom popisu se još nalazi i Vito Salaj. Naš trener mlađih dobnih skupina Josip Cvetković bit će desna ruka izborniku Dragiću. Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak 30.10 i do srijede će trenirati u Ivaniću, a tada putuju za Francusku.

Voditelj škola rukometa i trener mlađih dobnih kategorija Alen Dujmić dobio je čast biti dio tima regionalnog okupljanja za 2008. godište i mlađe. Na popisu za regionalno okupljanje nalaze se Marko Kropek, Vice Badurina, Mihovil Badrić, Andrija Karačić, Tarik Bašić. Ivan Iveljić, Šimun Petar Krešo, Frane Radmilović i Josip Badrić.