Za vrijeme reprezentativne pauze u ožujku, naporan mjesec imat će i mlađe reprezentativne kategorije i selekcije gradova. S ponosom možemo reći kako se na popisima reprezentacija i selekcija nalaze i naši igrači, ali i treneri. Izbornik U15 reprezentacije je naš trener Alen Dujmić koji će reprezentativce okupiti u Poreču na kontrolnom okupljanju od 11.3 do 17.3. . Na popisu se nalaze četiri naša igrača. Alenu Dujmiću u Poreču će se pridružiti Marko Kropek, Mihovil Badrić, Frane Radmilović i Vice Badurina.

U istom periodu okupit će se i U17 reprezentacija. Izbornik Ivan Dragić reprezentativce će okupiti u Daruvaru, a prvi pomoćnik bit će mu naš trener Josip Cvetković. S njima će u Daruvar Ante Lasan, Franko Pomper, Josip Tomić i Leo Branko Sunajko, dok su na pričuvnom popisu Luka Horvat i Vito Salaj.

Izbornik juniorske reprezentacije Krešo Ivanković reprezentativce će okupiti u Ivaniću, a zatim se zaputitit za Skopje. Na njegovom popisu nalazi se naš vanjski igrač Aleksandar Čaprić,

U ožujku će se održati i Interpoles turnir u francuskom Nantesu (4.3-10.3). Tamo će sudjelovati selekcija grada Zagreba dječaka rođenih 2008. i 2006. godište.
Na popisu selekcije grada nalaze se Mihael Udovičić, Vito Salaj, Luka Horvat, Leo Branko Sunajko, Borna Pavelić i Tarik Bašić.

Sretno svima.