Treći ovosezonski turnir u mini rukometu održane je u nedjelju (25.2.) sada već tradicionalno u dvorani OŠ Jelkovec. Na turniru su nastupile ekipe iz devet osnovnih škola u kojima naš klub održava rukometne treninge tijekom čitave školske godine: OŠ Brestje, OŠ Čučerje, OŠ Ivan Granđa, OŠ Jelkovec, OŠ Luka, OŠ Kašina, OŠ Retkovec, OŠ Sesvete i OŠ Sesvetska Sela.

Drugi turnir protekao je u znaku OŠ Luka koja je bila najbolja i u konkurenciji 1./2. razreda i u konkurenciji 3./4. razreda. Ovoga puta taj uspjeh ostvarili su rukometaši OŠ Sesvete pod vodstvom trenera Roberta Lazića.

U konkurenciji 1. i 2. razreda OŠ Sesvete 1 porazila je OŠ Sesvetska Sela u finalnom okršaju, dok je treće mjesto osvojila ekipa OŠ Sesvete 2. Sudionici finala u konkurenciji 3. i 4. razreda opet su bili OŠ Sesvete i OŠ Sesvetska Sela, ali ishod je bio isti – pobjeda učenika OŠ Sesvete. Treće mjesto pripalo je OŠ Čučerje.

Do kraja sezone u planu je održavanje minimalno još jednog turnira u mini rukometu. Turniri su se počeli održavati prošle sezone (2016./17.), a rezultati ovakvog načina rada već se vide kroz uspjehe selekcija 2008. i 2009. godišta koji su bolji iz turnira u turnir.

Pozivamo sve zainteresirane da se se priključe treninzima prema rasporedu dostupnom na linku:
https://www.mrk-sesvete.hr/skole-rukometa/