Nakon fantastičnog otvaranja Lige za prvaka i dva važna boda protiv Gorice, našu momčad očekuje osmina finala EHF kupa. Nakon velike pobjede protiv kosovske Bese Famgas, ždrijeb je našu momčad ovoga puta poslao u Italiju. Protivnik će biti ekipa Junior Fasana. Prije nekoliko dana Talijani su igrali finale talijanskog kupa u kojem su izgubili samo jedan razlike.

Trener Ivandija komentirao je utakmicu s Goricom i najavio susret osmine finala EHF kupa

“Prva utakmica Lige za prvaka odigrana je protiv tradicionalno neugodnog protivnika. Zadovoljan sam prikazanim pogotovo početkom drugog poluvremena. Tada smo otišli na devet razlike. 6-0 obrana bila je pokretljiva i gusta, a napad je kažnjavao svaku grešku njihove obrane. U dobrom ozračju idemo na prvu utakmicu osmine finala EHF kupa u Fasano gdje igramo protiv jedne jake ekipe. Prije par dana igrali su finale kupa Italije i izgubili su samo jedan razlike. Predvođeni su s dva igrača iz Švedske, srednjim vanjskim i pivotom i prije par dana doveli su lijevog vanjskog iz danske lige. Čekaju nas dvije teške utakmice u kojima i mi imamo svoje adute.”

Prva utakmica osmine finala igra se u nedjelju u Italiji u 19 sati,a o prijenosu utakmice ćemo vas naknadno obavijestiti. Uzvrat se igra tjedan dana kasnije u Jelkovcu s početkom od 19 sati.