Nakon što je u ponedjeljak (17.8.) održan sastanak u prostorijama ŠRC Sesvete, u utorak (18.8.) je u parku Maksimir održan prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu 2015/16.

Na treningu se okupilo gotovo 30 igrača koji će u novoj sezoni igrati 2. HRL zapad, ali i Županijsku ligu i kadetsku ligu (1998. godište). Trener seniorske momčadi u novoj sezoni je Zvonimir Bilić, dok će kadete i drugu momčad voditi naš bivši igrač Josip Cvetković, koji je za klub odigrao preko 100 utakmica i zabio preko 300 golova.

Gotovo svi igrači s kraja prošle sezone ostali su u klubu, a zasad je realiziran dolazak četiri igrača – klub su pojačali srednji vanjski Darko Mršić, desno krilo Nikola Mirosavljević te pivoti Krešimir Malbašić i Roko Glasnović. Do kraja priprema može se očekivati realizacija još nekoliko igrača, a sve zbog ovogodišnjeg cilja – ulaska u 1. HRL.

Tijekom priprema momčad će odigrati i više prijateljskih utakmica, a već su dogovoreni susreti s MRK Metalac (9.9.), RK Gorica, RK Medveščak i RK PPD Zagreb 2.