Savršen učinak svih uzrasta MRK Sesvete se nastavio i u drugom vikendu. Nakon što je prva ekipa u 1. kolu slavila protiv ZG Dubrave, a druga ekipa protiv Karlovca 2, u drugom vikendu prva ekipa pobijedila je Mladi Rudar (35-34) u neizvjesnoj završnici, a istovremeno druga ekipa je došla do pobjede u Bedekovčini (22-20). Uz to, kadeti su otvorili svoju ligu pobjedom nad Moslavcem iz Popovače (21-15).

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U izuzetno uzbudljivoj i naelektriziranoj utakmici pred 100 gledatelja Sesvete su uspjele pobijediti vrlo dobru ekipu Mladog Rudara rezultatom 35-34. U prvom poluvremenu su Labinjani vodili gotovo cijelo vrijeme, ali ulazak vratara Dražena Čiče u 25. minuti koji je obranio nekoliko lopti i dalekometni pogodak Nevena Grgurića sa sirenom omogućili su da se na poluvrijeme ode bez zaostatka (19-19). U drugom poluvremenu Sesvećani bolje otvaraju, ali gosti okreću rezultat i vode u dva navrata (24-25 i 25-26), da bi nakon toga naši dečki napravili mini seriju od 5-1 i došli na velikih +3. Ipak nekoliko isključenja u zadnjim minutama omogućila su povratak Mladom Rudaru, ali Aleksandar Mateša brani udarac u zadnjoj sekundi i sprječava podjelu bodova u Sesvetama. Najbolji u redovima MRK Sesvete bio je Darko Mršić s 11 golova, dok je isti broj pogodaka zabio i Ilija Lovrinović za goste.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 3, Luka Ćosić 6, Krešimir Malbašić 1, Mario Lacković, Klaudio Hranjec, Ivan Ćurković 4, Mislav Zadro, Nikola Mirosavljević 7, Luka Šare, Roko Glasnović 3, Darko Mršić 11.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Druga ekipa je u 2. kolu Međužupanijske lige ostvarila i drugu pobjedu i to na neugodnom gostovanju u Bedekovčini. Već na poluvremenu naši dečki su imali prednost od tri gola, a do kraja tu prednost nisu ispuštali i slavili s 22-20. Najbolji strijelac bio je Ivan Karlo Kuraja sa 7 pogodaka, a pet pogodaka postigao je Zvonimir Mišar.

MRK Sesvete: Matija Prebežić, Filip Maloča, Karlo Barberić, Kristijan Žagar 2, Ante Šola, Bruno Hranjec 3, Luka Franjić 1, Nikola Brdarić, Ante Tomić 1, Petar Topić, Alan Vidaković 2, Ivan Karlo Kuraja 7, Ivan Ćurić 1, Zvonimir Mišar 5, Filip Škrlec.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Kadeti su sezonu otvorili pobjedom nad ŠRK Moslavac rezultatom 21-15. U prvom poluvremenu su rukometaši Josipa Cvetkovića pokazali odličnu igru u oba pravca, što je rezultiralo vodstvom na poluvremenu od 15-7. U nastavku su priliku dobili i igrači s klupe, a obrana je ostala na visokoj razini uz vrlo dobar nastup vratara Ivana Antunovića, dok su se osjetili određeni problemi u napadu. Ipak, visoko vodstvo iz prvog poluvremena bilo je dovoljno veliko te je utakmica završila 21-15. Najbolji pojedinci bili su Ivan Karlo Kuraja s 8 pogodaka i Ante Šola koji je 7 puta tresao mrežu protivnika.

MRK Sesvete: Ivan Antunović, Ante Šola 7, Bruno Hranjec 2, Filip Barišić, Nikola Brdarić 2, Ante Tomić 2, Luka Franjić, Mateo Benčak, Ivan Karlo Kuraja 8, Filip Škrlec, Fran Žganec.

Trener: Josip Cvetković