U trećem vikendu druga ekipa nastavila je pobjednički niz protiv Jamnice (33-28), dok je prva ekipa poražena na teškom gostovanju u Rovinju (21-30). U nedjelju je počela liga za dječake rođene 2002. godine i mlađe, a naši dječaci su poraženi u Dubravi Vrbovečkoj.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Na teškom gostovanju u Rovinju doživjeli smo prvi poraz u sezoni. Veliki hendikep pokazalo se izbivanje dvojice vanjskih igrača, Luke Ćosića i Darka Mršića, koji su odrađivali utakmicu suspenzije zbog zarađenih crvenih kartona protiv Mladog Rudara. Rovinj predvođen vratarom Badurinom i trenerom-igračem Jagićem bio je nepremostiva prepreka za našu ekipu. Tijekom tjedna momčad su pojačali vanjski igrači Josip Mijo Jurić i Matija Rodić, ali vremena za uigravanje s ostatkom momčadi bilo je premalo i to se vidjelo na terenu. Sigurni smo da će navedeni igrači biti pojačanja za našu ekipu kada se u rotaciju vrate dvojica suspendiranih igrača. Utakmica je bila neizvjesna do 5-4 za domaćine, nakon čega slijedi crni period naše igre i Rovinj dolazi do nedostižnih 17-9 na poluvremenu. Do kraja se prednost nije topila i završilo je 30-21 za zasluženu pobjedu domaćina. U igri Sesveta najveći problem bio je loša obrana te nedostatak kreativnosti u napadu. Najbolji strijelac u redovima Sesveta bio je Ivan Ćurković s pet pogodaka, dok su četiri dodali Neven Grgurić i Nikola Mirosavljević.

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 4, Matija Rodić 2, Krešimir Malbašić 2, Mario Lacković 3, Igor Trpimir Modrić, Klaudio Hranjec, Josip Mijo Jurić, Ivan Ćurković 5, Mislav Zadro, Nikola Mirosavljević 4, Luka Šare, Roko Glasnović 1.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U utakmici 3. kola Međužupanijske lige naša druga ekipa upisala je i treću pobjedu. Utakmica je do zadnjih 6-7 minuta bila neizvjesna i čak 12 puta rezultat je bio izjednačen, a krajem prvog poluvremena gosti iz Pisarovine imali su i +3 (9-12). Ipak, do poluvremena je zaostatak smanjen na 14-15. U nastavku se igralo gol za gol, a u 54. minuti Sesvete 2 se po prvi puta odvajaju na +3 (29-26) te gosti više nisu imali snage da se vrate u utakmicu. Najbolji strijelac u redovima Sesveta 2 bio je Ivan Karlo Kuraja s 8 pogodaka, dok je Romano Dizdar u svojoj povratničkoj utakmici zabio 6 golova. Zvonimir Mišar ponovio je učinak iz Bedekovčine i zabio 5 golova. U redovima Jamnice Zoran Vujanić je zabio 10 golova, a Frano Vondruška 7. Utakmicu je obilježila i teška ozljeda našeg desnog krila Kristijana Žagara koji je nezgodno pao na zglob i završio u bolnici. Želimo mu brzi oporavak!

MRK Sesvete 2: Matija Prebežić, Filip Maloča, Kristijan Žagar 2, Ante Šola 3, Bruno Hranjec 3, Luka Franjić 1, Nikola Brdarić 2, Romano Dizdar 6, Ante Tomić 3, Petar Topić, Ivan Karlo Kuraja 8, Matija Geštakovski, Ivan Ćurić, Zvonimir Mišar 5, Filip Škrlec, Fran Žganec.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci A (2002.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U prvom nastupu u konkurenciji 2002. godišta naša ekipa poražena (5-27) je u Dubravi Vrbovečkoj od istoimenog kluba. Za Sesvete nastupali su dječaci rođeni 2004. i 2006. godište te je poraz ponajviše odraz razlike u godinama. Već idućeg vikenda počinje i liga za 2004. godištu, a u goste dolazi Zagorica.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Gabrijel Jurković, Josip Tomić 1, Borna Šnjarić, Ivan Marić 1, Filip Akrapović 2, Luka Stanić, Sven Lukšić 1, Ante Šekelja, Ante Marinić.

Trener: Robert Lazić