Prva ekipa je upisala treću pobjedu u samo pet dana i tako izbila na drugo mjesto 2. HRL zapad, pošto je u derbiju kola Mladi Rudar poražen od Maksimir Pastele. Druga ekipa je u 8. kolu Međužupanijske lige uvjerljivo pobijedila Silent, dok su kadeti teško poraženi od Gorice u 2. HKRL središte. Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi odigrali su neriješeno s drugom ekipom Trnja u Zagrebačkoj ligi. Sve četiri utakmice igrali smo na domaćem terenu.

 

[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Prva ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

U 7. kolu 2. HRL zapad u dvorani Gimnazije Sesvete naši dečki sučelili su se s rukometašima Petrinje koji su prije utakmice imali samo 2 boda manje na ljestvici. Nakon utakmice ta razlika se povećala na četiri boda jer je na kraju utakmice na semaforu pisalo 38-27 za domaćine. Utakmicu smo otvorili s 2-0, a nakon toga tu razliku držali do pred kraj poluvremena, kada se to povećalo na +4 (18-14). U nastavku utakmice razlika se povećala na +6, ali gosti smanjuju na +3 u 39. minuti, nakon čega slijedi serija 6-0 i do kraja se Petrinjci nisu uspjeli priključiti. Najbolji strijelac Sesveta bio je Darko Mršić s 8 pogodaka, a 7 pogodaka postigli su Krešimir Malbašić i Neven Grgurić. Odličan na vratima bio je Dražen Čiča. Goste je predvodio Hrvoje Kokan s 10 pogodaka.

Svoj ovrst na utakmicu dao je vratar Dražen Čiča:

“Očekivali smo ozbiljnu utakmicu protiv Petrinje te smo stoga tako i krenuli od samog početka, jer je umor već lagano bio prisutan pošto nam je ovo bila treća utakmica u pet dana. Od početka smo preuzeli vodstvo i kako je utakmica odmicala samo povećavali našu prednost kako bi završili ovaj tjedan još jednom pobjedom. Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali za ovaj tjedan, a sada se okrećemo novim obvezama i utakmicama da što uspješnije dočekamo polusezonu.”

MRK Sesvete: Matej Grubišić, Dražen Čiča, Aleksandar Mateša, Neven Grgurić 7, Matija Rodić 5, Luka Ćosić, Krešimir Malbašić 7, Mario Lacković 4, Josip Mijo Jurić 3, Ivan Ćurković 2, Ivan Ćurić, Mislav Zadro, Luka Šare 2, Roko Glasnović, Darko Mršić 8.

Trener: Zvonimir Bilić


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Druga ekipa” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Osma uzastopna pobjeda u Međužupanijskoj ligi upisana je protiv kluba sa začelja tablice – RK Silenta. Već do poluvremena ostvarena je prednost od 9 golova, a do kraja se to povećalo na +14 (36-22). Naš najbolji strijelac bio je Klaudio Hranjec sa 7 postignutih golova, dok je Romano Dizdar zabio 6. U strijelce se upisao i naš vratar Matija Prebežić.

MRK Sesvete: Matija Prebežić 1, Filip Maloča, Matija Starčević, Ante Šola 1, Bruno Hranjec 4, Klaudio Hranjec 7, Nikola Brdarić, Romano Dizdar 6, Ante Tomić, Petar Topić 4, Ivan Karlo Kuraja 3, Mislav Zadro 5, Ivan Ćurić 1, Zvonimir Mišar 2, Matija Geštakovski 2.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Kadeti” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Nakon što su bili slobodni u 5. kolu, kadeti su u 6. kolu 2. HKRL središte dočekali prvu ekipu lige – HRK Goricu. Početno vodstvo na utakmici od 1-0 bilo je jedino, jer su gosti ubrzo uzeli konce u svoje ruke i do kraja kontrolirali utakmicu. Završilo je 34-20 za momčad iz Velike Gorice, a posebno upečatljiv bio je nastup Tomislava Barišića koji je zabio nevjerojatnih 17 pogodaka. U našim redovima Ivan Karlo Kuraja zabio je 8 pogodaka.

MRK Sesvete: Marko Pezo, Ivan Antunović, Filip Barišić, Ante Šola, Bruno Hranjec 1, Luka Franjić Martin, Nikola Brdarić 2, Ante Tomić 2, Mateo Benčak 3, Ivan Karlo Kuraja 8, Filip Škrlec 1, Marko Vladić 3, Fran Žganec.

Trener: Josip Cvetković


[cs_heading column_size=”1/1″ heading_title=”Dječaci B (2004.)” heading_style=”1″ heading_align=”left” heading_divider=”off” heading_font_style=”normal” heading_color=”#a50000″][/cs_heading]

Svoju petu utakmicu u Zagrebačkoj ligi u subotu (14.11.) odigrali su dječaci rođeni 2004. godine i mlađi. Nakon što su prošlog vikenda nes(p)retno poraženi od Trnja 1 u gostima, ovoga vikenda su dečki Roberta Lazića odigrali 11-11 s Trnje 2 u dvorani Sava Sport u Sesvetama. Bod je na kraju dobar ishod, jer su gosti imali 10-7 u 40. minuti, ali serijom od četiri uzastopna pogotka Ivana Marića naši dječaci dolaze do boda. Ivan je ujedno bio najbolji strijelac ekipe s 6 golova.

MRK Sesvete: Nikola Kahlina, Damjan Jukić, Gabrijel Jurković 1, Luka Stanić 1, Josip Tomić 1, Borna Šnjarić, Noa Ćurković, Ivan Marić 6, Karlo Kršak 1, Mateo Gotal, Borna Brekalo, Ante Marinić 1, Sven Ivan Lukšić.

Trener: Robert Lazić